Twinbos marka mobile disk III K24 model bir memo stick'im vardı.Led ışığı yanarken usb portundan alma gafletinde bulundum ve şu anda XP memory stick'imi görmüyor nasıl formatlayabileceğim konusunda bilgisi olan var mı?
USB Memo Stick hatası
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Konu biraz eski olsada arkadaşımın içini rahatlatmek istiyorum led'i yanarken çektiğin için bozulmadı senin usb bellek çünkü ben oole ck yaptım.hala sorunun çözülmediise belirtirsen bi kaç bişey yazabilirim!!!
büyük ihtimallae flash ın partition kaydı silinmişitr...format için:windows kurulumu yapar gibi cd yi tak ve bellek te takılı olsun tabiki..belleğe partition ata...sonrada cd yi çıkarıp reset at..sorun hallolmuş olması lazım...Başıma gelmiştir...
Bu arada en çok sinir olduğum insanlar flash belleklerini çıkarmadan system tray deki simgeye sağ tıklayıp donanımı güvenle kaldır a tıklayıp sonra çıkaranlardır...
flash bellekler çıktığından beri kullanırım böle bir sorun yaşamdım ve ışık yansın sönsün lak diye çekip çıkardım...
siz evde denemeyin!:))))
bana da birisi donanımı güvenle kaldırmadan cıkarma demişti ama ben hep yeni şeyler denemeyi sevmişimdir bir iki cıkardım baktım çalışıo artık bende lak diye cakip cıkaranlardanım.Recep abim bilgi için teşekkürler.teknoloji dünyası hangi problem ne zaman başımıza gelecek belli olmaz şimdiden notumuzu alalımda... :D