Merhaba, kısa bir süre önce bilgisayar aldım fakat usb portlarında sorun yaşıyorum. Başlıkta da belirttiğim üzere usb portları olması gerektiğinden daha dar gibi. Usb aygıtlarını yerleştirirken fazlaca güç kullanmak zorunda kalıyorum. İnternette çeşitli başlıklar yazarak aradım ama pek birşey bulamadım. Burada bu sorunu daha önce yaşayan veya duyanlar var ise beni bilgilendirebilirseniz sevinirim. Zamanla kullanımdan dolayı düzelebilecek birşey midir? Yoksa ciddi bir sorun mudur? Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.
Usb Port 'u Dar
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj
Yeni aldığım bilgisayarda bende de oldu bu durum. Şimdi biraz daha iyi. Zamanla açılıyor :)
Gerçekten aşırı şekilde bastırmanız gerekmiyordur diye düşünüyorum.
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Yeni aldıysan garantisi falan vardır servise götür belki çok anormal bişeydir. :D
OP Taze Üye
2 mesaj
@ekran kartı, ilgin için teşekkür ederim. Mesajın beni rahatlattı diyebilirim :)
İlk güne göre biraz daha iyi gibi geliyor aslında, veya benim elim alıştı bilmiyorum. Biraz zamana ihtiyacı var sanırım. Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar..
Yıllanmış Üye
475 mesaj
dostum sen servise gönder ürünü,bir ay geçmedi ise alalı,değişim iste...ileride bir arzıa olursa kullanıcı hatası diyecekler ona göre...