usb aygıtlarımı tanıtamıyorum.. bu bilgisayar bagli usb aygitlarindan birisi çalışmadıgından.... diye bi uyarı cıkıyor ve aygıtlrı tanımıyor.. nasıl cözebilirm. lütfen yardım edin
usb sorunu
aynı sorun bendede vardı.anakartın usbleri çalışmıyomuş.bende usb aygıt taktım anakartın slotuna.sorun gitti.tabi anakarttakiler çalışmıyodu yine.anakartının markasını yazarsan daha detaylı bilgi alabilirsin buradan.
ya da anakartın üzerinde büyük puntolarla seri numarası varsa kendi sitasinden güncellemeyi dene...
661fx-m anakartım
ben aslında sadec bi ipod taktım bi usb girisine olamadı yani tanımadı sonra hepsini gezdirince yine olmadı sonra bi ara bi tanesi tanıdı sonra baktım bu hatayı vermeye basladı.. format attım sırf bu nedenle sp2 yukledim olmadı baska ne olabilir. önce bi tanesi hic tepki vermiyodu simdi ise 3 tanesi birden tepki vermiyo sadece biri uyarı veriyo oda tanımıyo..
delikanli53daha iki gün önce benimde flash diskime aynı sı oldu ve ayı zamanda bluetooth a gittim garanti kapsamına alındı ve yenisiyle değişbenim aletleri umursadıgım yok derdim usb arkadasım
delikanli53yani usb cihazlarıabicim bluetooth gibi usb cihazları dedim ben
aynı anakartı bende kullanıyorum fakat böyle bir sorunum yok.anakartın kurulumu esnasında usb port kurulumunu yaptığın halde bu sorunun varsa garantiye ver arkadaşım,garantisi bittiyse usb çoğaltıcı kartlar var.tak anakartına kullan