usb sorunu

kopuKÇocuk
05-04-2009, 09:53   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
970 mesaj

arkadaslar bnm kusenmin pc sinde bi sorun var bu sorun usb sorunu ---nasıl dersenis: onun fotograf makinasının usb girişini onun pc ye takınca calısmıyor yhani aygıt bulunamadı diyor benm pc de ise buluyor aygıtı anlamdık vala...acaba onun usb girişindemi bi sorun var dersenis söleyim hemn onun usb de bisorun yok çünkü aynı sekilde webcam takılınca tanıo ama fotograf mak. tanımıo.. ben cösemedim bilen varsa yassınGöz kırpma ____tesekkürler____Göz kırpma

kopuKÇocuk
05-04-2009, 09:55   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
970 mesaj

bu arada ikimsdede vista home basıc yüklüü

tayartekin
05-04-2009, 12:02   |  #3  
Yıllanmış Üye
802 mesaj

kardeş o fotoğraf makinasının herhangi bir driver cd si var mı yanında ? eğer varsa yazılımı onun pc sine de yüklemen gerekir. ayrıca fotoğraf makinasına hafıza kartı takılıyorsa fotoğrafları hafıza kartına atıp hafıza kartını card reader aracılığı ile arkadaşının bilgisayarına takabilirsin...

kopuKÇocuk
05-04-2009, 12:06   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
970 mesaj

yanında bi driver fln vermişler ama
bende de calısmasdı öle olsa bende yüklü deil çünkü ama sölim bi taksın yüklesin yinede saolun kardes:D

chattluck
05-04-2009, 13:35   |  #5  
Taze Üye
4 mesaj

aynı sorunu bende yaşıyorum başka bir bilgisayarda çalışan usb aygıtı arkadaşın bilgisayarda çalışmıyor. ama başka bir aygıt aynı bilgisayarda çalışıyor :D karışık bir durum sorunu bende epey uğraştım ama çözememiştim..