USB ve Flash Disk virüslerine kesin çözüm sunan tamamen Türkçe bir program.
amvo.exe, kavo.exe, bittorrent.exe, activexdebugger32.exe, mail.dll, mail.exe liste uzayıp gidiyor. Hergün yeni bir virüs çıkıyor piyasaya. Birde şu bir türlü silinemeyen dosyalar var. Peki çözüm ne?
Geçenlerde kullandığım bir program bu dertlere son veriyor. Hem boyutu küçük(2.5mb) hem de tamamen Türkçe. Vista sürümünü bulamadım, buradaki WindowsXP için olan sürümü.
Programın neler yapabildiğini tanıtan bir sitenin linki (Programı bu siteden de indirebilirsin):
Bilgisayarınıza bir flash veya usb disk taktığınızda otamatik olarak bilgisayarınızdaki tüm sürücüleri (harddisklerinizde dahil) kısa sürede tarayıp, virüsleri bulup siliyor. Sonra ekranın sağ alt köşesinde bir bilgi mesajı belirip bulunan ve silinen virüsleri gösteriyor.
Programın ana kansolunda bilgisayarınızdaki tüm klasör ve dosyalara ulaşıyorsunuz ve istediğiniz klasörleri ve dosyaları (gizli sitem dosyası olsa dahi) kolayca silebiliyor veya etkisizleştirebiliyorsunuz. Sistem dosyalarını silmemeye dikkat etmenizi öneririm. Dosya silme işlevi unlocker dan çok daha iyi.
Virüs bulaşmış flash disklerini çöpe atanların ve virüslerden daral gelmiş olanların işine yarayacağını düşünüyorum.
Programı indirebileceğiniz link:
Programı indirebileceğiniz alternatif link:
Ben kullanıyorum çok memnunum herkese tavsiye ederim.