USB'ye Pardus 2011 64 bit kurulumu hakkında yardım

furgan
17-08-2011, 18:41   |  #1  
furgan avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
227 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2008

Usb ye pardus 2011 kurulumu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi? Kurmaya çalıştım birkaç kez fakat kurulum sırasın hata alıyorum.
 Kurulum sırasında aldığım hatanın ardından bilgisayar çalışıyor kurulum ekranı sabit duruyor fakat kurulum ilerlemiyor. Kurulu olan sistemimi açmakta zorluk çektim 4 - 5 defa mavi ekran hatası aldım daha sonra ise başlangıç kurtarmayı 5 - 10 defa denedikten, sonra bilgisayarı açabildim.
 
Sözün özü kurulumu yapamadım.Kurulumu yapabilmem için hangi yolları izlemelyim.

- 8 gb Kingston Usb Flash disk
- 64 bit 2011 pardus kurulum DVD

karizmaqarizma
18-08-2011, 00:38   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
112 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2011

cd'niz çizik bozuk olabilr,yazarken usb'ye unofficial pardus usb creator ile yazın,bilgisayarınızın 64 bit desteklediğinden eminmisinz?md5summer.exe ile kontrol edin.Kurulum başlangıcında cd doğruluğunu kontorl et yani doğrula ya bastığınızda hata veriyormu dosyalar tmm mı diyor?, indirdiğiniz iso dosyası bozuk olabilir, ben 3 kere fln indirdim kurdum ve istedeğim gibi sorunsuz kurulum yapabilyrum ve kullanıyorum, Bilgisayar özellikleriniz neler? Donanım özellikerliniz düşükse kurulamayabilnir, indirdiğiniz iso dosyası içinde türkçe karakterler barındıran bir klasör içince olmamalı, c:\Pardus-2011-64bit.iso gibi bir yol olursa daha iyi, şimdilik aklıma gelenler bunlar, usb'nizi formatlamak için hp usb disk storage format tool aracını kurun ve usb'nizi formatlayıp unofficial pardus ile usb'nize yazdırın ve bilgisayarınızı tekerar başlatıp kurun, Pardus ekran kartınızı desteklemiyor olabilir, bazı ekran kartı sürücüleri pardusta desteklenmiyor maalesef ileride desteklencek. Konunuzu birde ozgurlukicin.com adresindeki forumda açın derim onlar daha iyi anlayabilir, kusura bakmayın mesajınızı geç gördüm..