USB girişi flaş belleği her zaman tanımıyor. Bazen görüyor sonra kapanıyor. Bazen de flaş belleği kaldırdığım halde çalışıyor görünüyor, flaş belleği çıkaramıyorum. Ayrıca aynı girişe webcam bağladığımda sürekli yeni donanım bulundu uyarısı geliyor. Tüm bu sorunlar usb girişi ile mi ilgili?
usb
öncelikle usb sürücülerini güncelle anakartının üreticisinin sitesindeden bakabilirsin
bence donalım ayarlarında ekle kaldır kısmından cdlaeri varsa kaldır tekrar kurmayı dene belki çözüm bulursun banda oluyodu öle tanımıyo bazen tanıyo ya aygıtlarındada sorun olabilir modemim öle oluyodu degiştirdim
USB i bir donanım gibi görüpte, bir harddisk gibi MyComp ta göstermiyorsa bu daha önceden onun almaya çalıştığı drive letterı almaya çalışıyo olabilir. Manage den Disk Management'a girip orda gördüğün flash diskinin drive letter name ini değiştirebilirsin. Bu sayede Usb i her taktığında makina bunu rahatlıkla görebilecektir. Benim makinamda yaklaşık 10 tane aktif drive letter var mesela, sende letter name olarak X,Y,Z falan seçebilrsin çakışma olmaz bi dahada.