usbye takılı kabloları çıkardığımda vista mavi ekran veriyor..sorun için driver ya da yüklediğiniz bi programdan dolayı olabilir dedi.neroyu yüklediğimden beri bu sorunla karşılaştım acaba onla ilgili olabilir mi?nasıl düzeltebilirim?
usbden çıkarınca mavi ekran veriyor
Usb ye takılı olan cihazlar nelerdi ? Eğer çok çok önemli değil ise ilgili cihaz veya yazılımı kaldırın. Daha sonra kurulumu yeni baştan yapın.
mouse ve ipod takılıydı ikisinde de aynı şey oldu.virüs olabilir mi?laptopı alalı daha 1 ay olmadı pek sanmıyorum laptopla ilgili bi sorun olduğunu..
Mouse ' un sorun çıkartacağını sanmıyorum, lakin ipodla alakalı bir program kuruysanız bu soruna sebep olabilir. Eğer kurduysanız bu programı kaldırıp registry düzenleyici bir program ile temizlik yaptıktan sonra aynı hatayı alıp almadığınıza bakın.
hocam usb cihazların çıkartılması için öncelikle saat tarihin olduğu yerde disk olarak kullanıldığını gösteren bir ikon çıkar o ikon üzerinden önce çıkart yapmalısınız ve fiziksel olarak yerinden çıkartmalısınız. eğer bunu yapmadan çıkartıyorsanız çalışan makinadan fiziksel bir parçayı çıakarttığınız için mavi ekran gelmesi normal önce devre dışı bırakmalı sonra yerinden sökmelisiniz yani.
nero ile ipod üzerinde herhangi bir işlem yapmışsanız çıkartmaya (devre dışı bırakmaya) izin vermeyecektir. cihaz hala kullanılıyor şeklinde mesaj verecektir bu durumda kullanan program neyse onu kapatmalı veya kullanamasını engellemeli ve devre dışı bırakmalısınız.