slm arkadaşlar bende us robotics 910 modem var kablosuz ve modem kendinden nefret ettirdi beni sinyal gücü mükemmel göstermesine rağmen hız 24-36-48 mps arasında sürekli değişiyo 54 ü hiç görmedim desem yeridir napmam gerekiyor bana yardımcı oolabilirmisiniz... bitane de reismle açıklamaya çalışaym[/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img209/adszvg8.jpg/1/] ayrıca dnemediğim yöntem kalmadı son çare modemi mi değiştirsem napsam .. telekomun verdiği dandirik pikatel airmax bile bunun yanında canavr kaldı siz düşünün artık lütfen yardım bekliyorum
usr 910 modem problemi
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Son Düzenleme: kickboxer18 ~ 30 Eylül 2008 17:33
Yıllanmış Üye
359 mesaj
105 kbps download hıznız var modem 1024 se normal hıznız, torrent te hız sizin pc nize değil karşıda yüklediğiniz kişilerin hızına bağlıdır
OP Taze Üye
2 mesaj
evet onu görebilmişsin dediklerini gayet iyi biliyorum sadece örnek olsun diye dedim hız grafiğini görsellik açısından koydum farkettiysen dalgalanma var kablosuzda bi ykseliyo bi iniyo bi 24 mps e düşüyo bi 48e çıkıo bi istikrar sağlayamadım laptopa ethernet i bağladım standart indirmeye başladı 105 kbs ortalama ile ne yani ben şimdi kaldırıp atayım mı bu modemi kablosuz özelliğini kullanamadıktan sonra laptopa ne gerek var dimi