üstadlar bende P.D.3.0 GHZ işlemci 4 gb.ram 512 mb 4670 e.kartım olmasına rağmen yüklediğim bütün oyunları tekleyerek oynuyorum direcxt i yüklüyorum gene aynı yüklediğim oyunlarda öyle şatafatlı oyunlar değil max payne 2 gta san anderas gibi sizce ne yapmam gerekir bu konuda yardım ederseniz sevinirim teşekkürler..
üstadlar yardım lütfen..!
Anketi kapat.
İşlemciniz düşük görünüyor. İşlemciden kaynaklanıyor olabilir.</
Söylediği oyunlar için o işlemci gayet yeterli donanım ısılarınızı kontrol edin derim ilk etapta. Ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarınızı Everest ile öğrenebilirsiniz.
Bu arada ekran kartı sürücüsü güncel mi ?
belki sistem uyumsuzluğu vardır vede ekran sürücüsünü güncellemeyi deneyin..
4670 Ekran kartını bugün aldım.Önceki eski bir ekran kartıydı ondan kaynaklanıyor olabilir sandım değilmiş aynı sorunu verdi.Bu arada işlemcim Pentium D 3.0 GHz çift çekirdek..
Ben Pentium D'yi Pentium4 sandım işlemcin güzel. Ekran kartının driverını kurdun mu?
Valla bende anlamadım.Driverı baştan yükledim gine aynı sorunu veriyor..Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
anakartın tüm inf driverlarını yükle sadece board üzerindeki parçaların ve ekran kartı gibi vs... parçaların driver larını yüklemek yetmez ve sistemine yüklediğin güvenlik yazılımını kaldır--- ayrıca anakartının markasını ve modelini yazmamışsın, anakartının sitesine git ve en son driverları indir ve mümkünse full paketleri indir son söz: inf dosyaların güncellemeyi unutma ve mümkünse anakart driverlarını formattan sonra diğer parçaların driverlarından sonra en sona kur
sağlıcakla kal
Biostan işlemci sıcaklığını kontrol ettim sorun bu olabilir mustafanın dediği gibi..70 derecelerde işlemci sıcaklığı.Bundan aşağıda nadir düşüyor..İ
söylemeyi unuttum : biosa gir ve " LOAD BIOS SETUP DEFAULTS " yap belki bir ayarı ile falan oynamış olabilirsin
Üstadlar ilginizden dolayı teşekkür ederim saygılar..
Pentium D öyle çok ahım şahım bi işlemci değil söyliyim. Çift çekirdek demişsin, o işlemci çeft çekirdek değil ,1 çekidek birde sanal çekirdek var, ve D serisinde biraz ısınma problemi var, yani işlemci çok ıısınıyor, bundan kaynaklanıyor olabilir,
Artık günümüzde rahat oyun oynamak için minimum çift çekirdek işlemcili DDR2 RAM li bir PC şart oldu.
bellek frenkansından kaynaklanıyodur ya da donadım uyuşmazlığı da olabilir