Arkadaşlar ben 2048 sınırsız interneti 2 kişi kulanıyorum.Üstten bir kabloda bana bağlı ve interneti güzel bir şekilde kullanıyordum.Gecenlerde pc açtım ve internet işaretinde sınırlı veya bağlantı yok diyordu.Ancak üstteki pc yi açınca internet geliyor.Bunun sebebi nedir acaba???(ayrıca üstteki pc ye format atmış vista yapmış o sorun olur mu??Birde portların bağlandığı yerdeki chipler fazla ısınınca oluyormuş bu doğru mudur??)
Üstteki PC kapatınca Benimki Gidiyor :S
Vistadan kaynaklanabilir yani sorun daha önce yokdu üstteki Vistayı yükledikten sonra oldu ise üsttekine XP atıp bide öle deneyin...
modem onun bilgisayarına mı bağlı?
vistayla bi alakası yok bence üsttekinin pc sürekli acık durmak zorunda internet üstteki pc üzerinden sana geldigi için pcyi kapatınca nette gidiyo
Şu cevabın akla mantığa sığıyor mu arkadaşım...Burakesan_1993 arkımız gibi bir sürü insan interneti böyle kullanıyor onlar niye böyle bir sorun yaşamıyor
üstteki bilgisayarın açık olmasına gerek yok sadece modem açık olsun yeter tabi üstteki şifre falan koymadıysa açılırken internete
Ağ bağlantılarından kullandığın mevcut kartın IPV4 değerlerine bakıp bilgisayarının IP yi nasıl aldığını kontrol edermisin. Mümkünse onları Otomatik mod'a getir.
Onlardan kastım IP, Gateway, Subnet Mask, ve DNS değerleridir.
E.Kvistayla bi alakası yok bence üsttekinin pc sürekli acık durmak zorunda internet üstteki pc üzerinden sana geldigi için pcyi kapatınca nettebu dediğin üstteki pcde çift ethernet ile bağlantı köprüleyerek pc üzerinden internet paylaşılsaydı geçerli olurdu ama arkadaş port çoğaltıcı kullanıldığını söylemişSon Düzenleme: silici06 ~ 12 Mart 2009 10:36