izin aldiysa hay hay almadiysa eğer gene hay hay :d...cani sağ olsun..
hangi player?gom mu,zoom mu,media player mi,KM mi,vlc mi,
bence KM PLAYER..korean media player..
Üsttekine Cevap Ver, Alttakine Soru Sor. :)
vido:GOM
Mzk:AIMP2
hangi programlama dilinde iyisin?
Alışkanlık açısından kötü ama başka türlüde zaman geçiyor ki.
Bir gün büyük adaya gidiyordum iskelede bir adam gördüm, yanında karısı ve üç çocuğu vardı.Hepsinin elinde bir sepet her sepette bir kedi ve her kedinin yanında sekiz yavru kedi vardı adaya kaç canlı gidiyordu?
Adaya yalnızca adam gidiyor diğerleri iskelede.
Dizide oynamış olsaydım senaryoda ne yazılıysa ona uymam gerekirdi kendim seçim yapamazdım.
Gerçekte olsaydı gruptan ayrılır kendi başımın çaresine bakardım adadan asla ayrılmazdım.
Bir ben yeterim fazlası zarar.
X-man hero v.s dizi veya filmlerdeki insan üstü güçlerden hangisini seçerdin?
o değil la hangi güç görünmezlik uçma falan filan...
kralsHayatinda en çok neye önem verirdin. ben kendime..Hiç bir şeyi önemsemedim. Yarın öss sınavı var ama saat kaçta onu bile bilmiyorum.(giriş kartını bulamazsam 40 Liraya yazık olcak )Teorik olarak 40 lirayı önemsemiş olduk ya neyse...Havanın soğuk mu yoksa sıcak mı olması tercihindir.
Kazanmak istemiyorum açıkçası meslek lisesi olması nedeniyle bilgisayar öğretmenliğinin önü açık öğretmen olmayı hiç düşünmedim 2 yıllık okuyup teknikerliğe yükselirim stajı telekom da yapmıştım oradan avantajımız var işim hazır diyebilirim.
Kral,idamlık mahkuma tavuk vermiş ve 'Sen bu tavuğu nasıl öldürürsen biz de seni öyle öldüreceğiz demiş' Adam kurtulmak için tavuğu nasıl öldürmelidir.
Evet arkamda kaç kişi olduğunu bilmiyorum
Temel bir yolculuğa çıkmış uçağın altı düşecekmiş pilot demiş bir kişi bavulunu atsın çok ağırlık var temel atmış sonra pilot bir kişi kendini atsın demiş temel ben atarım demiş ama önce alkışlayın demiş neden?
işime yaradığı kadar değer veririm ,lüks hayatı sevmiyorum sevdiklerime verirdim
doğuştan suçluluğa inanır mısın_?
Kuran-ı Kerim'i bilirim.
-Dün yarın olsaydı, bugün perşembe olurdu' diyen kişi, bunu hangi gün söylemiştir?
3dk boşuna düşünmüşsün cumartesi söyler dün cuma olur cuma yarınsa bugün perşembe