sarışın
nerden esti chip'e gelmek?
sarışın
nerden esti chip'e gelmek?
kralspc bozulunca geldi esmek...DH.com
hangi forum sitesi 1 numara..
Efes Extra mı, Miller mı??
extra
votkayı sek içermisin?
ucetinelextra votkayı sek içermisin?Rakıyı bile sek içerim.. Başka türlü de rakı içemem zaten, tek içemediğim içki..2009 NBA şampiyonu LA mi ORL mu olur tahminen??
la lakers yüksek ihtimal
takımın için ne feda edersin?
kralsdünyada en ilginç yer?Piramitlerkralstakimim için hiçbirşey fedaaynen;)
-----------------doğaüstü güçlere inanırmısın?
ucetineldoğaüstü güçlere inanırmısın?İnsan beyninin kullanamadığı %95'lik kısmında daha ne güçler olabilir..İlk görüşte aşka inanır mısın, yoksa çıkıp tekrar gelsin mi??
CU_GS7İnsan beyninin kullanamadığı %95'lik kısmında daha ne güçler olabilir..çıkıp gelsinde teyit edelim, boşa kürek sallamaktan gına geldi.İlk görüşte aşka inanır mısın, yoksa çıkıp tekrar gelsin mi??
hayatında en istemediğin ama yinede olan şey ne?
Ölümün yaşı yada yeri yoktur nasıl, nerede yada ne şekilde olduğu değil ne için öldüğüm önemlidir.
Bir şoför yanındaki çocuk için bu benim öz oğlum ama ben onun babası değilim demiş, bu olayı nasıl açıklarsınız?
annesi imişşşşşşşş
kalite nedir_?
alyansıma bak ne güzel demi_? ,derim.:))
astrolojiyi tanımla bakalım ,astroloji nedir_?
zaman sorun olmasın isterdim
eeee daha daha nasılsın saint?
Saint iyidir herhalde :D
Ailenizde karne alan varmı?
sorun cevaplayalım efendim ,var evet ailede karne alan kardeşim var ama arayıp sormaya bile gerek yok çocuk eve bir dosya dolusu belgeyle geliyor(maşallah)
çiçeklere ve renklere anlam yüklenmesi yerinde bir iş midir_?
Pek öyle günlere şunu yaparım bunu yaparım demem çünkü bir aksilik mutlaka meydana geliyor,ne gelirse o gün önüme işte:D
Özel yeteneğiniz varmı?
sarı pspstyazaman sorun olmasın isterdimteşekkürler papatya siz nasılsınız yarıca pcword dediğin gibi yaralar sarılıyor gün geçtikçe.
eeee daha daha nasılsın saint?Son Düzenleme: SAİNT ~ 12 Haziran 2009 13:59