Bende Arjantın bayrağını beğeniyorum ama Türk bayrağının kanının bir damlası olamaz o ayrı...
Konserle işim olmaz..
İlahi sever misin? Kuran-ı kerim bilir misin okumayı...
Üsttekine Cevap Ver, Alttakine Soru Sor. :)
Bende Arjantın bayrağını beğeniyorum ama Türk bayrağının kanının bir damlası olamaz o ayrı...Benim de ilahi ile işim olmaz; Kuran'ın arapça okunuşunun okunmasındansa kendi bilinen dilde tercümesinin okunmasından yanayım..
Konserle işim olmaz..
İlahi sever misin? Kuran-ı kerim bilir misin okumayı...Çalıştığın işten memnun musun, severek mi yapıyorsun??
ooo tam benlik sormuşsun Cem.
sevmezmiyim, hemde bugün köpek gibi çalıştım :D
ÜStÜNE İŞE KOŞARAK GİTTİM, SERVİS ARIZA YAPMIŞTI. 20 DK felan yürüdüm.
ama ayakta duracak halim yoktu..
Sen hangi halinden memnun değilsin? Kuranı Kerim dinlemeyi sevmez misin??
bir dinle,kulağının pası açılsın, gerçekten insanın ruhu canlanıyor.
ooo tam benlik sormuşsun Cem.Memnun olmadığım sonucuna nereden vardın ADEM?? Kendimde memnun olmadığım konu, daha fazla gereksiz muhabbet yapamıyor olmam, gereksiz konular açamıyor olmam denilebilir..
sevmezmiyim, hemde bugün köpek gibi çalıştım :D
ÜStÜNE İŞE KOŞARAK GİTTİM, SERVİS ARIZA YAPMIŞTI. 20 DK felan yürüdüm.
ama ayakta duracak halim yoktu..
Sen hangi halinden memnun değilsin? Kuranı Kerim dinlemeyi sevmez misin??
bir dinle,kulağının pası açılsın, gerçekten insanın ruhu canlanıyor.
Anlamadığım şeyleri dinlemeyi sevmem..
Sen de black metal dinle, Graveworm'dan başla, black metal dinlemeyen adama bile dinletir o derece atmosferik ve duygusal altyapısı var; kulağın duymadığın atmosfer görsün.. =P Black metal sucks anyway.. =PSon Düzenleme: CU_GS7 ~ 25 Eylül 2009 21:36
Anlamadığım şeyleri dinlemeyi sevmem.(KURANI KERİM ) e karşı mı?
Tek kelimeyle, çok yanlış söz.Sana yakışmıyor.
Söylesene seni kim kurtaracak, ahirette?
HZ.MUHAMMED a.s olmasın O kişi?
Ne öyle, metal,demir,çelik yok bakır :) bunlar geçici hazlardır.
Sen önce, dinine sahip çık iyice öğren, biliyorsan öğret.
Hocam, tartışacak durumda değiliz, ne de sen bana bazı şeyleri öğretecek durumda değilsin..
Dinmuhabbetini almış götürüyorsun, video destekli de koyarım diyorsuneyvallah dakimseye herhangi bir şeyi dayatmak zorunda değilsin, heleyakıştı yakışmadı muhabbeti yapamazsın, bilmem belki ebem kurtarır hayret bir şey her ota boka din muhabbeti kat oldu..
Saygı yoksa karşımda ben deyokum o muhterem ile.. Muhattabım değilsin ama yine din ile ilgili neler dayatmak isteyeceksin bakalım??
Neyse, tartışma ortamı yaratmak istememiştim, asla ve asla öyle niyetim yoktu..
Hoca olsak, sözümüz geçerdi, sakalımız çıkardı
Neyse Cem, kendine iyi bak kardeşim, hatalıysak kusuru görmezden gel, nede olsa başımızın Katibisin Metal dinlemeye karar verdim :)
Evet senin başının katibiyim çok da başımda bir enstantane bu durumda olmak, bu onura sahip olmak..
İlahileri ihmal etme amanın metal dinlemeye karar vermekle dinlenilmez zuhsuahsa.. =P
Muhattabım değilsin diyorum daha mesajın var diyorsun, saçmalayan kim?? Hocalara dolu hocam benim mesaj kutum.. =P
Trance , soru sordun , bende cevapladım...bişey yapmak istediğim yok !
SORUNUN YERİNİ BİLMİYORUM.. =)=)
ALTTAKİ KİŞİ ... SANA SORUYORUM. X1950 XTX 8800 GT YE DENK BİR EKRAN KARTI MI ??
yok ! arada dağlar kadar fark var ! 8800 GT havada karada geçer onu. sanırım 8800 GT hiç kullanmadın :)
8800 GT ye ancak HD3830 veya HD3850 olabilir. x1950 ne ki çöp.
Sana bilmediğin bir konuda soru sorulduğunda tepkin nasıl olur ?
: bilmem o anki ruh halime göre değişir
okulların açılmasına sevindin mi yoksa ...
yok ! arada dağlar kadar fark var ! 8800 GT havada karada geçer onu. sanırım 8800 GT hiç kullanmadın :)
8800 GT ye ancak HD3830 veya HD3850 olabilir. x1950 ne ki çöp.Sana bilmediğin bir konuda soru sorulduğunda tepkin nasıl olur ?
YasiC isimli üyeye Cevap niteliğinde olsun diye sordum. Kendisi x1950xtx i 8800 gt ye denk sayabildiği için ona cevap.