einstein !!! yada harry poter felsefe taşi..:D
hangi ayi seversin..yaz,kiş,mevsim!!
Üsttekine Cevap Ver, Alttakine Soru Sor. :)
ben lisede hoca sorunca "saçmalık" dedim sen bu dersten gecemezsin dedi ammaa gectim
yaz ayı gelince kışı,kış gelince yazı özleyenlerdenim:D
herkez offline oldu beh:)=
kralsbenim soru yalan oldu..hangi şanslı soru bu ,ona kıyak geçiyimmelek olmasaydın?mı
bilmem sayaçlar sıfırlandı
avatarını ne zaman değiştirirsin?
değiştiricem bi ara bayadır forum takılmıyorum bi karneyi alayım yazın blog filan hepsini hazırlayacağım aklımda çok şey var ama şimdilik son günleri sayıyorum :)
yaz kiş olayisaol yazmişsin..
ucetinelhangi şanslı soru bu ,ona kıyak geçiyim
yaw aslında yaz kış oynarızda elimizi klavyenin altınamı yoksa kasanın altınamı sokalım :)
kralsyaz kiş olayisaol yazmişsin..nereye yazmısım bea kafamı karıstırmada link at bariSon Düzenleme: ucetinel ~ 11 Haziran 2009 00:10
bunlar işte ucetinel gözünü aç..
ucetinelben lisede hoca sorunca "saçmalık" dedim sen bu dersten gecemezsin dedi ammaa gectimyaz ayı gelince kışı,kış gelince yazı özleyenlerdenim:D
herkez offline oldu beh:)=
Hadi millet birazd daha yazlım 20. sayfayı bulalım bari :) soruya baştan başlayalım
Phishing nedir ?
kralsbunlar işte ucetinel gözünü aç..yaha sen "saol" yazmıssın diyorsun da krals saol felan yazmadım.ala ala.zorla beyin fırtınası yaptırıyorsun bana:SS
sen de mi BURUTUS..bir sen anladin o da yanliş oldusaol yazmişsin..benim için saol teşekkür ederim demek istedim. azra
Azra BüyüküstünArkadaş yazmadım diyorsa yazmamıştır neden ısrar ediyorsun ondan iyi mi bileceksinSon Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 11 Haziran 2009 00:51
Saol yazdığın için cevap için fln deseydin.ben saol yazmısım gibi anladım oks
eyw
Pek sayılmaz.
Gay bir çift yemek yediklerinde hesabı kim öder?
Kişiye ve yere göre değişir.
Hz.Lut gemisine her hayvandan kaçar adet aldı?
her hayvanın 1 dişisini 1 erkeğini aldı ;)
chip harici hangi bilişim sitelerinde takılırsın ?
Hz.Lut değil Hz.Nuh'tu gemiye hayvanları alan