bır yarısta 2.cıyı gecersen yine 2.cı olursun . bır yarısmacı 2. yarısmacıyı gectıgı ıcın 2cilik gecenın oluyor : ) :D xd
A.Ü Elinde bir imkanın olsa dünyada ilk neyi degistirmek isterdin ?
Üsttekine Cevap Ver, Alttakine Soru Sor. :)
Sakin bir kasabada balıkçı olmak kendi balıklarlarımı tutup geçinmek...Sevdiğim kız abi demedi ama kanka gibi davranıyor bana. Bu yüzden çok derbeder durumdayım.
Sevdiğin kız sana abi dedi :):) naparsı- Soruna geliim; Abi derse aşkımı kalbime gömer ve onun istediği tipte davranırım. Mecburen.
> Hoşlandığın kız en yakın arkadaşınla çıkıyor ve ikisi de seninle birlikte haftasonu sinemaya gitmek istiyor. Ne yaparsın?
Benimle dalga mı geçiyorsunuz uleyyyynnnnn :)) ikisinide vururdum :D
işin şakası bir yana gidipte onları öle görceme gitmez ilişkilerine saygı duyar yeni ufuklara yelken açardım
Birgün bir işin çıktı ve çok uzaklara gittin geldiğinde sevdiğin hiç kimse yok hepsi seni terketti ama bir şıkkın var en çok hanginin gelmesini isterdin geriye
Benimle dalga mı geçiyorsunuz uleyyyynnnnn :)) ikisinide vururdum :DEstağfirullah. Aklımdan bile geçmedi.işin şakası bir yana gidipte onları öle görceme gitmez ilişkilerine saygı duyar yeni ufuklara yelken açardıEn mantıklısı.
Birgün bir işin çıktı ve çok uzaklara gittin geldiğinde sevdiğin hiç kimse yok hepsi seni terketti ama bir şıkkın var en çok hanginin gelmesini isterdinKız arkadaşımın. Arkadaşla paylaşacağın sınırlı ama kız arkadaş öyle değil.> Kız arkadaşın senin onu sevdiğine inanmıyor ve senden bir fedakarlık istedi. Ne yapardın?
Benim cevabım: 'Kimseye sevgimi inanmak zorunda değilim. İnanmak zorunda değilsin.' der çekip giderdim.
Estağfirullah. Aklımdan bile geçmedi.Yaanlış anlama sana demedim onu yaman aklıma geldide :) uleynn o bakımdan yani> Kız arkadaşın senin onu sevdiğine inanmıyor ve senden bir fedakarlık istedi. Ne yapardın?
Benim cevabım: 'Kimseye sevgimi inanmak zorunda değilim. İnanmak zorunda değilsin.' der çekip giderdim.
Beni eğer iyi tanıyorsa huylarımı vs biliyosa ben buyum ve böyle kalacam beni gerçekten seviyorsan bunları benden istemezdin derdim beni sevmiyosa o kaybeder
Bir yere yemeğe gittin ve bi baktın cüzdanda para yok adamlarda tipleri fena :) dövecek gibiler ne yapıpta dayak yemeden kurtulmak isterdin :)
Bir yere yemeğe gittin ve bi baktın cüzdanda para yok adamlarda tipleri fena :) dövecek gibiler ne yapıpta dayak yemeden kurtulmak isterdin :)Cüzdanı kontrol etmeden yemeğe gitmem hiç ama bence bu durumda dayak kaçınılmaz.> Bir kız var. Senden acayip hoşlanıyor ve çıkma teklif etti. Sen ondan hiç hoşlanmıyorsun ama. Gıcık bile oluyorsun. Kız çok alıngan ve senin onun çıkma teklifini kabul etmediğinde kendine kötülük yapabileceğini söylüyor. Ne yapardın? / Bu soru sorulduğu zamanda; kimseyle birlikte değilsin ve kimseye aşık değilsin.
Valla ayıptır sölemesi zaten teklifler onlardan geliyor alıştım :))
Kıza evet'der onun hayatın bazı gerçeklerini anlaması için çıktımız anlarda anlayaca dilden konuşmalar yapardım belki oda bişeylerin farkına varır daha ılıman olur böle şelerde diye ;)
Bir yolculuğa çıktın arabanla gece hava karanlıkta yolculuk sürerken ıssız bir alandan geçiyorsun ve ortam tüyler ürpertici hay aksi tam bu sıradada teker patlıyor ne yaparsın
Lg her zaman (benim için)
Yolda yürüyorsun yolun karşı tarafından bir adam senin olduğun tarafa doğru geliyor dikkatsiz adam gelen taşıta dikkat etmiyor ve taşıt duramayacak kadar hızlı korna çalıyor olmuyor meğerse adam sağırmış (Senaryo süper :D:D)adama nasıl yardım ederdin veya yardım edermisin ?
Bu arada yeni kızım nasıl yalçıncım :))
Lg her zaman (benim için)Benim için de Samsung. Herşeyde neredeyse.Bu arada yeni kızım nasıl yalçıncım :))Beton gibi. Adı ne?Yolda yürüyorsun yolun karşı tarafından bir adam senin olduğun tarafadoğru geliyor dikkatsiz adam gelen taşıta dikkat etmiyor ve taşıtduramayacak kadar hızlı korna çalıyor olmuyor meğerse adamsağırmış (Senaryo süper :D:D)adama nasıl yardım ederdin veya yardımedermisin ?Yardım ederim.> Hayatta seni en çok ne mutlu eder?
Beton gibi. Adı ne?Sevdiklerimle birlikte birşeyler yapmak ve yağmurlu günlerde kz arkadaşımla sessiz bir sahilde yürümek gibisi yok (Deneyin bunu ) süper oluyor :DDD
Sana sölemiştimya aynısı onun ama daha genç hali :))Yardım ederim. (Ya biraz daha adrelnalin katsana :D atlar adamı tutar kenara çekerim filan :))
> Hayatta seni en çok ne mutlu eder?
Şu ana kadar balık besledim Japonlar ve Bir çift betam vardı dişi erkeği katledene kadar :( Bunun dışında bir kuşum vardı küçükken onuda kaçırmıştım Köpekte beslemiştik ama bahçemiz vardı önceden :)) Saf kangaldı süperdi onu özlüyorum :(( Çok iyi bir dost oluyordu yeri gelince .
Vahşi hayvanlardan sana en çok ürkütücü geleni hangisi
Şu ana kadar balık besledim Japonlar ve Bir çift betam vardı dişi erkeği katledene kadar :( Bunun dışında bir kuşum vardı küçükken onuda kaçırmıştım Köpekte beslemiştik ama bahçemiz vardı önceden :)) Saf kangaldı süperdi onu özlüyorum :(( Çok iyi bir dost oluyordu yeri gelince .Seni kurtların büyütmediğine emin misin? Ev değil mübarek hayvanat bahçesi.