Üsttekine Cevap Ver, Alttakine Soru Sor. :)
vay canına.. foruma girmeyeli konu balon gibi olmus:))
ben kaliteyi severim marka takıntım yoktur
suan neredesin?
bende bilmiyorum :D uyumuşum annem gille biyerdeyim. şuan cep bilgisayarından yazıyorum :D
araban varmı ?
bende bilmiyorum :D uyumuşum annem gille biyerdeyim. şuan cep bilgisayarından yazıyorum :D
araban varmı ?
Yok valla =) Ama olsa bi uzun yol seyehati iyi giderdi =)
Alltaki'nin arabası var ve benzin fiyatlarından dolayı şikayetçi =)=)=)
benim atmama gerek yok kendisi beni yormamak için kendi kendine atıyo
kaç bilgisayarın var?
Kişisel bir masaüstüm işimdede her zaman kullandığım leptop
Korkunç bir rüya görüyorsun rüyanda bir kalede kapalısın ve merdivenleri görüyorsun çıkıyorsun ama bir türlü sonu gelmiyor ve çıktıkça geri dönemiyorsun peki çıktında yanında en çok kimin olmasını isterdin
annemin :d
ya sen kimin olmasını isterdin...
Birine gerçekten ihtiyacım varsa o an stallone' u isterdim :)
Bir ormana düşüyorsun etraf çok sessiz tam nereye gidenece karar verecekken aman Allahım o da ne ensende birşeyin soludunu hissediyorsun ve o güne kadar hiç görmediğin bir şey sana bakıp tam vurmak üzereyken ..... Bir bakıyorsun rüyaymış :)) en çok neye sevinirdin :) yoksa devamını kaçırdığın için üzülürmüydün :))
çok süper sorular :D
valla uyandığım için sevinirdim.
bi baktın her taraf yanıyo. eviniz yanıyo. aşağıya bakıyorsun odane aşağısı yok sonsuz.. ne yapardın ? yanarmıydın ? atlarmıydın ?
Traktör =)=)
Alttaki üye sen bilgisayarına son bir ay içinde 2 kez format attın
tutmadı
en beğendiğin aktrist
Tek bir isim vermem zor ama Ben Racky le büyüdüm unutamam :) Sylvester Stallone
Bir gün kalkıyorsunki heryer sessiz kimsecikler yok yanında dışarı çıkıyorsun sokaklar boş bağırıyorsun sesine karşılık verecek bir canlı yok herkes gitmiş ve hemen araştırmaya başlıyorsunki Ayda yaşam bulunmuş insanlar oraya göçmüşler sende kendi cihazını yapıp aya gidermiydin yoksa dünyada senin gibi hala gezegende olanları ararmıydın
yalnız ben aktrist dedim , yani kadın oyuncu :) artist diye sorsam, kesin sylvester stallone zaten :D
tabiki dünya :D
yalnız ben aktrist dedim , yani kadın oyuncu :) artist diye sorsam, kesin sylvester stallone zaten :DYa pardon bir anlık dalgınlıkla öyle demişimdir iş yerinde bazen ortalık karışıyor aklım heralde o an bir problem vardı ordaydı yoksa :)) neyse aktörümü öğrendin aktrist Sarah Wayne Bitiyorum :))
tabiki dünya :
allah korusun, tutmadı
a.ü araba kullanamıyor