yardımsever bi insan :):)
Üsttekini nasıl bilirdiniz?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Hasan agam iyidir bea, yorumlarını beğenirim.. seviyeli biridir..
Kişisel SayfasıBu kadar basit :)Haklısın.
ilk çıktığında womanizer ı çok dinlemiştim.en çok eski şarkılarını seviyorum:):)ilk albümleri gerçekten güzel şimdiki şarkılarından tek if you seek amy yi beğenerek dinliyorum :):)bu arada 3 diye bi şarkısı çıktı ilk beğenmediğim britney şarkısı oldu kadın gittikçe batıyo ya :(:(
ilk çıktığında womanizer ı çok dinlemiştim.en çok eski şarkılarını seviyorum:):)ilk albümleri gerçekten güzel şimdiki şarkılarından tek if you seek amy yi beğenerek dinliyorum :):)bu arada 3 diye bi şarkısı çıktı ilk beğenmediğim britney şarkısı oldu kadın gittikçe batıyo ya :(:("3" çıktı demek... Dinleyelim bakalım nasıl.
evet seviyor evde sürekli MTV ve NR1 açık :D:D
bu arada britney The Singles Collection diye bi toplama albüm çıkarıyormuş :(:( öff öff daha ne şarkı çıkardı ki hemen toplama albüm yapıyor :(:(ben yeni şarkılar bekliyodum neyse...
üstteki üyeyi Rizeli olarak biliyorum :D:D
Herhangi bir hobisini belirtmemiş bir kişi,pek tanımam ama iyi biri olduğunu söyleyebilirim :)
DeathNoe manyağı duyarlı kişi :D
13 yaşında kendince insana benzeyen bir canlı türü
Sakın gerçek sanma şaka sadece :)
Çok iyi birisi Forumda bana çok yararı dokundu :)
Fikrim yok :D (Var ama hangisini sayıyım?) :D