tanıdığımı söyleyemem ama bizden biri...
Üsttekini nasıl bilirdiniz?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İlk zamanlar yüksek mesaj sayısı ve forum sakinleriyle olan sürtüşmelerinden dikkatimi çekmişti. Sonraları iyi geçimiyle herkesin sevgisini kazandı sanırım...
(ceryan67)
Rumuzunu söyleyince aklıma direkt Organize İşler'deki rolüyle Yılmaz Erdoğan geldi.Hani demirciler kralına "ceryanı var, evet ceryanı.bunu reddedemezsin, ondaki aygır çekiciliği sende de var abi" diyordu ya işte tam orası; tabi ondan sonrası "anahabere anca yetişir" bölümünü de unutmamak var :)
İyi birisidir yahu.Şöyle çok iyi tanıdığım, yani forumdan bildiğim biri olsaydı, bir düzyazıyla ortalığı Orhan Veli kokutur, Cahit Sıtkı ile ıslardım ama... (: Hadi yine şanslıymışsınız
Hoşçakalın.
forumdaki arkadaşlara yardımcı olmaya çalışan birisidir kendisi...
saygılar...
@byzihh
Yardımcı olmaya çalışan ama olamayan değil mi ?
(Hayır, anlatım bozukluğu oluyor da...) Ne diyordu Borga ? "Kanımca" Hehe..
Hoşçakal.
yok yok yardımcı olan...
eksik yazdıysam hakkını helal et...
saygılar...
@byzihh
Yok be abicim, için rahat olsun, laf olsun diye yazdım.Maksat bir iki kişiden daha yorum alabileyim O yüzden bunu cevaplama tamam mı ?
İyi geceler...
İlk tanışmamız fevkelade berbat geçmişti.Sonradan bir yanlış anlaşılma olduğunu anladık ve sanırım artık bir sorun yok.Ama gerçekten sevdiğim birisidir kendisi.Ayrıca yazı yazma şeklini hep kıskanmışımdır.Bazen biryere birşey yazarken kendisi geliyor aklıma ve "r" harfini yutmadan yazıyor,imla hatalarına düşmeden yazı yazmaya çalışıyorum.Tıpki şimdiki gibi :)
araştırmacı ve paylaşımı seven bir kişilik :)
Ersin kardeş gene mi bana denk geldin...
1.si avatarımı kullanıyor...kıskanç..
2.arkadaşımız uzunnn yıllar Kartal'da oturmuşş..Hala orda olsa idi belki aynı sokakta oturuyor olacak idik.
3. efendi bir arkadaşımız severim kendisini...
bende seni severim zülfikar ya baktım başka karizmatik resim yok bende bunu koydum
byzihhyok yok yardımcı olan...Bu kardeşimiz hakkında yorum yazmak istedim.Abi mi desem adını mı desem diye profiline baktım ki...Arkadaşımız tam
eksik yazdıysam hakkını helal et...
saygılar...
tahmin ettiğim gibi islamcı bir kişilik.Yorumlarından dikkat ettiğim kadarıyla uyumlu,sakin,efendi bir kardeşimiz.Kardeş Allah c.c. yolunda muvaffak eylesin."Kainatın güzeline gönderdiğin selamın yüzyüze karşılığını almak sana nasip olsun..."
bu kadar..
benersincebende seni severim zülfikar ya baktım başka karizmatik resim yok bende bunu koydumikimiz de aynı karizmayı mı kullanıyoruz şimdi...
Ben paylaşımcıyım hadi sana feda olsun kardeş.
jeomaniaBorga-x olan kişi benimde en sevdiğim kişi
(garip cümle 2)
zülfikar ben seni iyi biri olarak bilirim ayrıca toprağımsın
ayrıca donanımın kralı egemengigadır
arkadaşın kralı jeomaniadır
en vefalı dost da borga-x dir
hiç sevmediğim ise o bilir kendini
iyi blirim bana yardımı dokunmuştur
erkanczülfikar ben seni iyi biri olarak bilirim ayrıca toprağımsıneyvallah abi sende öylesin....
ayrıca donanımın kralı egemengigadır
arkadaşın kralı jeomaniadır
en vefalı dost da borga-x dir
hiç sevmediğim ise o bilir
Özlemiştik nerelerdesin...
Güzel yorumlarını,yardımlarını özledik...Arattın kendini abi be...hoşgeldin..hoşgeldin...hoşgeldin...
boris1iyi blirim bana yardımı dokunmuşaha gene de bana denk geldi neo nazi....
@zülfikar
geçmişi olmayan adam olarak bilirim(biyografisinde gördüm.)
tazmanya canavarı da vazgeçilmezi gibi...
Ayrıca iyi biridir. başka ne diyeyim ki zaten sallamasyon olur
Türktür.Donanıma heveslidir.Faydalı mesajlarına bizzat şahit oldugum kişidir.
Bizzat tanıdığım bir arkadaş. Aynı sahilde yüzmüşüzdür. (Zonguldak-Giresun) Saolsun deneyimlerinden faydalandım zaman zaman.
7900GS kullanir, kati kapasitorleri vardir. yanina fazla yaklasmayin 10bin megavolt gerilim saglar. gercekten guvenilir ve iyi bir insan. hereve lazim...
çok eskiden ilk gördüğümde biraz yanlış tanımıştım.. bi üyenin bende oluşturduğu ön bellek yüzündendi....
ama sonradan kendim tanıdıkça çok sevdim. keşke o kişiye kulak asmasaymışım...
ozellikle Ses Kartları / Ses Sistemleri bolumunde ustune yoktur. sadece donanim bolumunde degil diger bolumlerde de felsefik cevaplar verebilir. bakin size bir ornek:
anakartimda butunlesik CREATIVE AUDIGY SE 7+1 ses karti var.
kabaca ozellikleri:
YÜKSEK DÜZEY TAM 24-BIT/192-KHZ SES ÖRNEKLEME
106DB HIGH S/N ORANI
EAX ADVANCED HD GERÇEK SES TEKNOLOJİSİ
OPTİK VE COAXIAL SPDIF
7metre karelik bir oda icin hangi ses sistemi bana uyar?
kumanda onemli degil.. bu konuya da PC bulastirdim.
*******kimmis o on bellekci merak ettim. PM********