Razorbackniye şaşırdınher doğruyu her yerde söyleyişi
viking20 ye demiyorum herade :)
kime dediğimi parantez içinde yazmışım şaşıracak bir durumbunlar da sevmediklerim:
polemiğe girmeyi çok sevişi
girdiği polemikte altta kalmamak için sonuna kadar diretmesi bazen SAÇMA cevaplarlada olsa :)hadi bakem başlıyoz yine harbiden razor "BACK" olacak mı?
Son Düzenleme: physfg ~ 04 Şubat 2009 05:25
Üsttekinin neyini beğeniyorsunuz?Oyun
urkatatşu an bayağı bi şaşırdım haaslında bende çok merak ettim şimdi gerçekten neden şaşırdın ki? arkadaş forumda en sevdiği arkadaşlarından birisi olduğumu söylemiş ne var yani bunda.
kylieaslında bende çok merak ettim şimdi gerçekten neden şaşırdın ki? arkadaş forumda en sevdiği arkadaşlarından birisi olduğumu söylemiş ne var yani bunda.sıra atlamasını
dextercancedricin 9 yaşında avatarı olmamasını:Son Düzenleme: 01apachi ~ 04 Şubat 2009 02:58
cedricin 9 yaşında avatarı olmamasını:D
kylieaslında bende çok merak ettim şimdi gerçekten neden şaşırdın ki? arkadaş forumda en sevdiği arkadaşlarından birisi olduğumu söylemiş ne var yani bunda.Son Düzenleme: dextercan ~ 04 Şubat 2009 04:14
Cevap Aksi Yönde Olacak Madur Görün Çünkü Beğendiğim Bir Yönü Yok Arkadaşın.Az önce Açmış Olduğu 'Çok Tartışılan Bir Konu' Başlığı İle Kendisinden Soğumuş Olduğum Kişi.
editör nicki yazıp özenti bir kişiliği olduğu
gülünecek ve dalga geçilecek sözler söylemene
Kendisine Birdaha Cvp Vermeyeceğim Kişi Şu anda Üzerimde Duruyor
cevabımın kendisine kapak olan kişi şu anda üzerimde duruyor(karacalı arkadaşım sana değildi yanlış anlama özenti kişiliğeydi)
physfgher doğruyu her yerde söyleyişipolemiğe girmeyi sevdiğim falan yok. benle polemiğe girenler seviyor bunu. çünkü klavyeden yazarak benle kavga ederlerken, burunlarının üstüne nasıl geldiğini anlamadıkları bir yumruk yiyemedikleri için, bizde mecburen yazarak karşılık vermek zorunda kalıyoruz.bunlar da sevmediklerim:
polemiğe girmeyi çok sevişi
girdiği polemikte altta kalmamak için sonuna kadar diretmesi bazen İLGİNÇ cevaplarlada olsa :)hadi bakem başlıyoz yine harbiden razor "BACK" olacak mı?
bu arada razor BACK olmaz çünkü razor foruma kaydolduğu gün geri döndü. razorback oldu
ayrıca sana daha önce BU KONUDA dersini vermiştim şimdi yine benle uğraşma:)
guzel laf koyusunu :D o konuyu okudum da razorback ezmıssın hep basarılar :D:D:D
Razorbackpolemiğe girmeyi sevdiğim falan yok. benle polemiğe girenler seviyor bunu. çünkü klavyeden yazarak benle kavga ederlerken, burunlarının üstüne nasıl geldiğini anlamadıkları bir yumruk yiyemedikleri için, bizde mecburen yazarak karşılık vermek zorunda kalıyoruz.len 2 saat o konuyu mu aradın Allahın eziğibu arada razor BACK olmaz çünkü razor foruma kaydolduğu gün geri döndü. razorback oldu
ayrıca sana daha önce BU KONUDA dersini vermiştim şimdi yine benle uğraşma:)
orada skoru say bakalım kaç kaç sen 1 üretirken ben 5 yapıştırmıştım hehe he
hatta bi ara ben yatıyorum deyip 5 cümle kurup sonra da sen sabaha kadar yaz ancak yetişirsin diye beklemiştim hehhh he fark açılmasın deyu...
neyse ezik karakter başlamayalım yine.ama sen bilirsin yenilen güreşci güreşe doymaz hesabı tekrar güreşmek istiyorsan o başka nihahahh zuhahaha
dznlm:karacalıbu arkadaş için: skoru sayamayacak kadar vasat olduğunuSon Düzenleme: physfg ~ 04 Şubat 2009 04:58
ilk başta bana takılan sensin yenilen güreşçi ben miyim sence + 2 saat aradığımı da nerden çıkardın + skor önemli değil lafların oturması önemli + senin kurduğun 5 cümleden üç dakika sonra benim kurduğum tek cümleye bak öyle konuş(mesaj güncelleme saatlerine de bak) neyse ya bunu mu tartışacağız.:) sus bari (seni düşünmüyorum) konu rezil olmasın ;)
Razorbackhacı ilk başta bana takılan sensin yenilen güreşçi ben miyim sence + 2 saat aradığımı da nerden çıkardın + skor önemli değil lafların oturması önemli + senin kurduğun 5 cümleden üç dakika sonra benim kurduğum tek cümleye bak öyle konuş(mesaj güncelleme saatlerine de bak) neyse ya bunu mu tartışacağız.:) sus bari (seni düşünmüyorum) konu rezil olmasın ;)golün güzelliği önemli değildir sayısı önemlidir :)ayrıca öyle arşive girecek bir cevap görmedim ben he tabi herkese kendi çocuğu güzel gelirmiş misali sana öyle geliyor galiba heheh he ...
konuyu açmaya gelince geçmiş konuyu ben mi linkledim acep ?
sırada sen vardın bende yazdım üstteki üye şöyle böyle deyuuuu
Ela gözü , cok güzel laf sokuşunu ve lafın altında kalmamak icin elinden geleni yapışını:)
Avatarındaki o yakışıklı,iyi insan physfg'ye yaptığı yorumu
(Ha bu arada bana yorum yaptığınız zaman pm atın çatlıcam