Merhaba arkadaşlar bu oyunda herkez yukarda ondan bi önce mesaj atan kişini sevdiği yönünü söylücek mesela resmini adını herhangi bişeyini işte ilerledikçe çok zevkli oluyor
Üsttekinin neyini beğeniyorsunuz?Oyun
seni uyarmasını çok sewdim :D
yeri geldiği zaman lafı güzel yapıştırışını.
Onur kafa dengimdir severim kendisini
RazorbackOnur kafa dengimdir severim(Eyw. abi...)Son Düzenleme: OnnuuR ~ 04 Şubat 2009 00:03
forumda uzun zamandır efendiliğiyle ve bilgisiyle dikkatimi çeken pırlanta gibi bir delikanlı
Resimdeki sert bakışlarını ve dürüstlüğünü:)
SECOYGüzel bir oyunmuş sewdim:)Aslında bilinen bir şey
forumda en sevdiğim arkadaşlarımdandır (Kylie)
Cici bir kız olarak bilgisayardan çok iyi anlamasıyla görenleri şaşırtmaktadır :)
Razorbackforumda en sevdiğim arkadaşlarımdandır (Kylie)şu an bayağı bi şaşırdım ha
Cici bir kız olarak bilgisayardan çok iyi anlamasıyla görenleri şaşırtmaktadır :)
bilmem?? aklıma bişey gelmedi şimdi :))
Razorbackforumda en sevdiğim arkadaşlarımdandır (Kylie)bu iltifatın altında kalmayayım bari:)
açık sözlülüğü ve cesurluğunu.aynı zamanda kendisede benim en sevdiğim arkadaşlarımdan biridir.
Son Düzenleme: Kylie ~ 04 Şubat 2009 01:20
kylieiltifata hemen iltifat edişini :)dznlm: eywallah es-low
araya girip sıranı çalmayem deyu dznlm yaptım :)hımmm du bakayim bi düşünem hıııhhhh buldum ank.nın eski delikanlılarından oluşunu :) o.c. ve sistem stabilitesi hakkındaki engin bilgini
Son Düzenleme: physfg ~ 04 Şubat 2009 01:25
muhahahah :D abi sırf mesaj yazmak için seni bekledim :P
her konuya değişik yaklaşmasınını olumlu olmasını ve fizikçi olmasını :))
dzlm : du bende burdan yazıyım :)))
bana msn de bile fiziği sevdirmeni sevdim abi :)