utorrent kullanıyorum ama format attıktan sonra dosyalar kaldığı yerden devam etmiyor ne yapmalıyım teşekkürler...
utorrent format sonrası kaldığı yerden devam ?
Oncelikle .torrent dosyalarını ve indirilmeye baslamis olan dosyaları Windows'un kurulu oldugu bölüm disinda bir yerde tutuyor olmanız gerekli. Mesela .torrent dosyasını d:\Belgelerim\uTorrent in icine kaydettiniz. Indirilecek dosyaları da oraya yönlendirdiniz. Sonra gidip format attınız. Windows kurulumundan sonra gidip utorrent'i "sağlık kontrolü zorunlu" olarak çalıştırın. İndirilmeye başlamış olan .torrent dosyasını bu halde başlatırsanız önceden kaldığı yerden devam edecektir.
M3ricOncelikle .torrent dosyalarını ve indirilmeye baslamis olan dosyaları Windows'un kurulu oldugu bölüm disinda bir yerde tutuyor olmanız gerekli. Mesela .torrent dosyasını d:\Belgelerim\uTorrent in icine kaydettiniz. Indirilecek dosyaları da oraya yönlendirdiniz. Sonra gidip format attınız. Windows kurulumundan sonra gidip utorrent'i "sağlık kontrolü zorunlu" olarak çalıştırın. İndirilmeye başlamış olan .torrent dosyasını bu halde başlatırsanız önceden kaldığı yerden devam edecektir.dostum ilgin alakan için çok teşekkür ederim bu yöntemi ilk defa duyduğum için işe yarar gibi geliyor
yalnız bendeki ingilizce
sağlık kontrolü zorunlu çalıştır ne demek açıklarsan çok sevineceğim teşekkürler...
Saglik kontrolu (hash check'i boyle cevirmisler ) zorunlu degilmis. Kurcalayinca sunu buldum.
C:\Documents and Settings\(kullanici adi)\Application Data\uTorrent
klasorunun icerisini yedeklemen gerekiyor gordugum kadari ile.
Dusundum de iyi ki Kubuntu kullaniyorum. su an South Park'i indiriyorum. 20 GB. Boyle format filan, yarim kalirsa sinirimden dagitirdim herhalde bilgisayari.
dostum zamanın varsa kubuntu linux un üstüne yüklenen bir yazılımmı yoksa linux olmadan kubuntuyu tek başına kursam yeterlimi birde pardus varmış...
böyle format filan kim uğraşır demişsin ; yani linux - yada kubuntu - linuxta format atmaya gerek yokmu anlayamadım ayrıca acronis true image bilmiyosan anlatırım süper bir program bu program linıxta çalışıyormu biliyosan tabii.
ayrıca utorrent mi kullanıyosun vede linuxta çalışıyormu ayrıca download hızında bir değişiklik varmı...
teşekkürler...