merhaba arkadaşlar.benim utorrentle ilgili sorunum var.bundan bi kaç ay önce utorrent 2.0 çıkmadan önce 1.8.5 kullanılırken torrentle ilgili hiç bir sorunum yoktu gayet güzel download upload ediyordum sorunsuz çalışıyordu.bi gün program güncelleme var 2.0 yapayımmı diye sordu iyi dedim yap.güncelleme yaptı program 2.0 oldu işte o saatten sonra bi daha hayır gelmedi utorrentten.güncelleme yapldıktan sonra torrenti açtım film müzik vs. indiriyom pc durduk yere reset attı.ilk anlamadım noldunu bi kaç kere daha denedim ancak utorrent 2.0 açıldıktan bi süre sonra pc reset atıyor.dedim bu böle olmaz 2.0'ı sildim gene eski kullandığım sürümünü yükledim 1.8.5'i ancak aynı problem bundada olmaya başladı.sorunsuz çalışcan makina reset atmaya başladı.ne olduğunu anlamıyorum neden böyle yapıyor.işin ilginci 2 hafta önce harddiskimi yeniledim.yeni harddisk taktım pc ye xp yi baştan kurdum filan her güzel her şey 0 baştan kurulu ancak torrenti kurdum(1.8.5 eski olanı) çalıştırdım.gene aynı hata.pc reset atıyor kafayı yiyeceğim bilen varsa yardım etsin lütfen..