Selam herkese iyi günler :) bi oyun indiriyordum arkadaşlar 500 kps kdar indiriyordu sonra birden %80 lere gelince 30 kb 50 kb falan indirmeye başladı acayip yavaşladı modeme tekrar reset attım olmadı modemi tkrar çıkartıp taktım yine düzelmedi yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Utorrent Torrent Hızı birden yavaşladı
bir kaç saat önce 500 kbs indiriyordu birden indi 30 50 kbs oldu bende anlamadım
Dht nasıl güncellicem ? Connection portu 1000 yaptım 250 kps falan indiriyo ama sorun su 500 kps indirirken birden neden düştü sorun orada simdi istediğim verimide alamıyorum kardeşler.
Hadi ya senin de başına gelmiş desene infazcı
Dht nasıl güncellicem ? Connection portu 1000 yaptım 250 kps falan indiriyo ama sorun su 500 kps indirirken birden neden düştü sorun orada simdi istediğim verimide alamıyorum kardeşler.Torrente tıkla programın içindan altta analiz verilerinin falan olduğu yerde DHT yazar, ona sağ tıkla İzleyici Güncelle de.
Andi hayır baktım göremedim :D info peers falan var ama o dht yok
Resim falan atabilir misin ? harbi yok baktım benim ki u torrent 3.0 sürümü
Vala ben blamadım kardeşm :) Neyse beklerim :S ne yapayım
yav onlarda olabilirde utorrent zaten daha yavaş bittorentden arada 100 kb civarı fark var tabi seed de düşük olabilir yada sunucularda sorunO anlık bir şeydir.Sonuçta leecher ve seeder'lar her iki programda da aynı.Bu sizin söylediğiniz aynı şuna benziyor Chip Opera ile farklı Chrome ile farklı...
O anlık bir şeydir.Sonuçta leecher ve seeder'lar her iki programda da aynı.Bu sizin söylediğiniz aynı şuna benziyor Chip Opera ile farklı Chrome ile farklı...Kaynak sayısı yeterlimi onu kontrol et önce hangi torrent programını kullandığının bi önemi yok yeterli kaynak olduğu sürece sorun yaşamazsın.
Ayrıca PeerBlock ile antip2p kuruluşlarının pc ne bağlanmasını engelleyebilirsin belki fayda sağlar çünkü bu program açıkken kaynak sorunu olmadığı sürece benim hızım hep maximumda.. Chip e ve bazı sitelere girerken girerken HTTP bağlantılarına izin vermen gerekebilir (Allow HTTP)