MERHABA ARKADAŞLAR
ASUS P5Q SE DDR2 1600MHZ ANAKART
SAMSUNG 1GB HARD DISK
4GB KINGSTON DDR2 1066MHZ RAM
INTELQ8400İŞLEMCİBU SİSTEME
SHAPPIRE HD4830 1GB GDDR3 256 BİT EKRAN KARTI UYAR MI
ÇOK TEŞEKKÜRLER
MERHABA ARKADAŞLAR
ASUS P5Q SE DDR2 1600MHZ ANAKART
SAMSUNG 1GB HARD DISK
4GB KINGSTON DDR2 1066MHZ RAM
INTELQ8400İŞLEMCİBU SİSTEME
SHAPPIRE HD4830 1GB GDDR3 256 BİT EKRAN KARTI UYAR MI
ÇOK TEŞEKKÜRLER
Power kaç watt bilmiyorum ama o Ekrankartı en az 450 watt istiyor diyebiliyorum. Uyumludur ayrıca. Ancak Bütçe varsa Önerim ; http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=19471
Bu; Ekran Kartını almanız.
Bu da olabilir: Palit GTS 250 GREEN 512 MB 256Bit GDDR3 HDMI 16X
Bu da olabilir: Palit GTS 250 GREEN 512 MB 256Bit GDDR3 HDMI 16XEvet önerilen kartların içinde en iyisi bu ve geçenlerde pazarlık ile 187 tl ye aldı forumdaki arkadaşlar, exa ya gidebilme imkanınız varsa gidip elden alın pazarlık yaparak.
Nvidia GTS 250 için en az 450 watt öneriyor, yani yeter. Ve Mustafa'nın da dediği gibi bu Green serisi daha güç tasarruflu.
Heh heh. Senden önce düzelttim ben onu.
Ama duyumlarıma göre bir de Freen serisi çıkacakmış.
Psu patlarsa sorumlu ben değilim.Kardeşim, lütfen sallamayın, lütfen.
Geçen gün sen değil miydin bir PSU önerisi konusunda sağdan soldan dalıp soru sahibinin kafasını karıştırmayın diyen? Hem böyle bir şeyin sıkıntısını çekip hem de şimdi aynısını yapmak biraz çelişkili olmuyor mu?Son Düzenleme: Süleyman. ~ 11 Eylül 2009 21:19
Heh heh. Senden önce düzelttim ben onu.Tamam efendim o zaman güzelce kanıtlar ortaya koyun da görelim en az 450 watt mı?
Ama duyumlarıma göre bir de Freen serisi çıkacakmış.Kardeşim, lütfen sallamayın, lütfen.
Geçen gün sen değil miydin bir PSU önerisi konusunda sağdan soldan dalıp soru sahibinin kafasını karıştırmayın diyen? Hem böyle bir şeyin sıkıntısını çekip hem de şimdi aynısını yapmak biraz çelişkili olmuyor mu?
Sallama 1: GTS 250'ye 460 watt PSU yetmez.
Sallama 2: Bu yüzden PSU patlarsa sorumluluk kabul etmem.
Bu uydurmalar yeterince açık mı?
Sallama 1: GTS 250'ye 460 watt PSU yetmez.Ben diyorum bunu bu sallama değil,güvendiğiniz hangi kaynak 450 watt a ok diyor söyleyinde o engin bakış açınızdan faydalanıp gine salak durumuna düşmeyelim.
Sallama 2: Bu yüzden PSU patlarsa sorumluluk kabul etmem.
Bu uydurmalar yeterince açık mı?
http://www.nvidia.com/object/product_geforce_gts_250_us.html
Minimum System Power Requirement (W)450 W
Sanırım yeterli Furkan
Artı bu düz modeli 450w istiyor, Green power modeli ise 10w daha az istiyor yani 440w
Ben diyorum bunu bu sallama değil,güvendiğiniz hangi kaynak 450 watt a ok diyor söyleyinde o engin bakış açınızdan faydalanıp gine salak durumuna düşmeyelim.Ben Nvidia diyorum öyle diyor. Sen hala neden bahsediyorsun. Bu kadar çeneni çalıştıracağına açıp internet tarayıcından Nvidia'nin kartla ilgili sitesine baksaydın görürdün. Ahmet de linki vermiş zaten...Son Düzenleme: Süleyman. ~ 11 Eylül 2009 21:31