Sorum ve yazım Resimdedir
Uyarı Balonunu Kaldırmak için ?
bu uyarıyı UAC denilen Vista'da kullanılan bir güvenlik yazılımıdır. ve sizin onayınızla çalıştırılacak programlar çalıştırılır. yani çalıştırdığınız her uygulamada çalıştırılsın mı diye size soracaktır. bu güvenlik gerekçesi ile sizin onayınız olmadan zararlı bir yazılımın çalıştırılmasını engellemeye yöneliktir.
zaten sizde de bu kapalı. ilk makina açılırken UAC'nin kapalı olduğunu ve varsayılana göre açık olması gerektiğine dair gelen bir mesajdır.
Güncel:
blog içinde sorduğunuz sorunun cevabını verdim ama henüz onaylanmadı sanırım.
Başlat/Çalıştır komutu yardımı ile regedit dosyasını çalıştırarak kayıt defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırın ve "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ Curr e ntVersion\Explorer\Advenced" anahtarını aktif hale getirin . Farenin sağ düğmesini kullanarak, pencerenin sağ tarafındaki boş bir alana tıklayın ve açılan nesne menüsündeki "Yeni/DWORD" Değeri komutunu çalıştırın.
Bu yeni öğeye isim olarak "EnableBallonTip" yazın ve değerini "0" olarak atayın. Windows XP yeniden başladıktan sonra, sıkıcı konuşma balonları sizi rahatsız edemez. Bu balonları yeniden özlerseniz biraz önce oluşturduğunuz öğenin değerini "1" olarak değiştirmeniz yeterli... bunu bi uygula uyarı balonlarından kurtulacaksın..
tamam o kadar bılgım var da benım isteğimi verin lütfen regedittan bu uyarıyı engellıyorduk nasıl regedittakı yolu nasıl ou istiyorum uac yı kullanmak ıstemıyorum tek o kapalı o yuzden bana bu uyarıyı verıyor
Başlat/Çalıştır komutu yardımı ile regedit dosyasını çalıştırarak kayıt defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırın ve "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ Curr e ntVersion\Explorer\Advenced" anahtarını aktif hale getirin . Farenin sağ düğmesini kullanarak, pencerenin sağ tarafındaki boş bir alana tıklayın ve açılan nesne menüsündeki "Yeni/DWORD" Değeri komutunu çalıştırın.xp demiyorum vista da geçerli regedit yolu lazım
Bu yeni öğeye isim olarak "EnableBallonTip" yazın ve değerini "0" olarak atayın. Windows XP yeniden başladıktan sonra, sıkıcı konuşma balonları sizi rahatsız edemez. Bu balonları yeniden özlerseniz biraz önce oluşturduğunuz öğenin değerini "1" olarak değiştirmeniz yeterli... bunu bi uygula uyarı balonlarından kurtulacaksın..
Regeditle uğraşman gerekmez gösterdiğim yere gir ve ordakilerden istediğini seç...
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced yolunu izleyerek Advanced dizinini açıyoruz.
32-bit DWORD değeri oluşturup ismini EnableBalloonTips yapın değeri 0 girin..
bi de bunu uygulayın..
istersen http://www.pclabs.com.tr/2009/02/20/vista-caninizi-sikmasin/ bu siteye gözat vista ile ilgili herşey var videolu anlatımlarla..