merhaba.vista home basic kullanıyorum.bilgisayarın hızı için bazı başlangıç proğramlarını engelledim.ama başlat çubugunda ara ara bazı başlangıç proğramları engellendi yazıyor.bu uyarıyı nasıl engelleyebilirim??
uyarıyı engellemek
arkadasım onu regeditten ayarlıoduk ama unuttum =) hatırlıyınca yazarım
ordaki uyarı windows defender tarafından veriliyordur, ki cogu kullanıcı bu yazılımı kullanmaz. eger sende kullanmıyorsan bilgisayar'a sag tıklatıp yönet'e gel ve hizmetler sekmesinden "windows defender"ı kapat, yok onu kullanıyorsan programı aç, araçlar'dan seceneklere(ayarlar) gel ve ordan "win. defender'ın sizi uyarması gerekiyorsa" yazan yerdeki iki seçenegide iptal edip KAYDET de...
ordaki iki seçenekte işaretlenmemişti zaten.başka nasıl olabilir??
şimdi nasıl yapılanacağını buldum.isteyenler faydalansın diye veriyim: bildirim alanındaki engellenen başlangıç proğramları simgesine tıklatın.engellenen proğramlraı çalıştır ve sistem konfigurasyonuna tıklayın.ordaki kutucugu işaterleyin. cevaplar içinde teşekkürler
DaRWeLLşimdi nasıl yapılanacağını buldum.isteyenler faydalansın diye veriyim: bildirim alanındaki engellenen başlangıç proğramları simgesine tıklatın.engellenen proğramlraı çalıştır ve sistem konfigurasyonuna tıklayın.ordaki kutucugu işaterleyin. cevaplar içinde teşekküo dediğini yaparsan senin önceden engellediğin programları defender tekrar çalıştıracak anlamına geliyor.