Bu konunun yerini bulamadım çok özür diliyerek sorumu belki bilenleriniz vardır diye soruyorum...Bir adet ye-10000xfta uydu alıcısı aldım.Çanak antenim,lnb ve eurow2 uydu kanalları ayarlı idi.Ama bu yeni aldığım receiver e bu kanalları bir türlü buldurtamıyorum.Bir sürü lnb ve diğer değişik ayarları var hiç birisinin ne işe yaradığını bilmiyorum.Yardımcı olursanız çoook sevinirim.Şimdiden çok çok teşekkürler ,saygılar...
Uydu receiver kurulumu acil lütfennn !
Aynı recevierdan bende de vardı.Bende bulduramıyordum bir turlu.Git serviste kanalları yuklet.Ondan sonra oluyor.
cevabın için teşekkür ederim ama başka bir yolu yok mu?
veya makul bir fiyata bulabileceğim başka bir resiyvır varmı?
nextstar 2000c uydu alıcısı aldım,Eutelsat W2 ye ayarladım.çoğu kanal çekiyor yalnız özellikle istediğim: TV Bulgaria,TV2,Balkanika Music TV istediğim bu kanalları bir türlü göstertemiyorum...bütün forumları aradım taradım bir şey yok.Güncel soru sorabileceğim zaten bir tek site var o da chip.com,...umarım yardım eden olur , hiç umudum kalmadı, bilen de yok soramıyorum kimseye ben de buraya başvurayım dedim. şimdiden teşekkürler
Sevgili arkadaşım Turkeyforum yada Mach1 digital sitelerinde tatmin edici bilgilere ulaşabilirsiniz