www.takipedildin.com = sitesi insanı enayi zanneden bir sitedir.
msn iletileri insanı zayıf noktadan yakalamaya çalışan bir sitedir.
bana gönderdikleri bir maili sizler ile paylaşıyorum...
benden duymus olma, birileri seni uydudan takip ediyor.
kimin takip ettigini ve takip edenlerin suan nerde oldugunu gormek istiyorsan
hemen sende gir ve ogren: ( www.takipedildin.com/c294dffdc3e )
bu isler sakaya gelmez.
baktılar ki erkekler tanımadığı kızlardan gelen arkadaşlık e - postalarını gelir gelmez siliyorlar.
kimengellemis.net , kimengelledi.info gibi sitelerin boku çıktı. sıra takip ediliyorsun demeye geldi.
işleyiş:
tanımadığınız bir erkekten ( isim_soyisim@hotmail.com ) -- inandırıcı olmak için -- bu e - posta gelmekte.
ve bizden girmemizi istediyi site = ( www.takipedildin.com/c294dffdc3e ) bu sondaki harf ve rakkamlar bize bunu atan kullanıcıya ait.
bu sitede bizden hıyar gibi msn adresini ve msn şifremizi girmemizi istiyor. bende uyduruk deneme maksatlı aldığım bir e -posta adres ve şifresini test amaçlı girdim.
eğer yanlış girersen birde bize kullanıcı adı ve şifre yanlış diyor.
doğru girdiğimiz zaman ise şifre ve kullanıcı adımızı çalarak bizi aynı arayüze sahip (( ) sitesine yönlendiriyor.
aslında bu siteye www.themobiletracker.com dan herkes girebilir. bu site gerçekte bir şaka sitesi.
sadece telefon numarası giriyorsunuz ve size o kişiyi buluyormuş gibi yapıp uydu üzerinden yaklaşarak sevişen 2 insan gösteriyor.
ne kadar komik değil mi !!!
amaç:
kötü niyetli olan www.takipedildin.com sitesi siz online değilken sizi online gösterir ve arkadaşlarınıza sizin üzerinizden e - postalar gönderir.
arkadaşlarınızda nasılsa sizden geliyor güvenlidir düşüncesi ile girme ihtimalini yükseltir.
aklınızda bulunsun.
Fazla Merak İyi değildir...