Evet arkadaşlar amacım ip değiştirmek.Her türlü ıvır zıvırı denedim.Cmd'den iponfig /release falan ama olmadı. Uydunet'teki tek derdim bu yoksa çok memnunum yani :D bunun kesin olacak bir çaresi var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Uydunet motorola kablosuz modemde ip değiştirme
Arkadaşım o kadarını bizde biliyoruz ama uydunet farklı bir yapıda o yüzden modemi aç kapa bir işe yaramaz. Aramasını bende biliyorum ama bana hemen lazım.
Uydunet'te dinamik IP yoktur.
Bütün IP'ler statiktir.
Bu yüzden değiştiremezsiniz.
Proxy deneyebilirsiniz
O dediğin yöntemlerin işe yarayacağı garantisi yoktur.(Bir ara işe yarıyordu ama artık yaramıyor)
Hatta o yöntem o kadar yaygınlaşmıştır ki normal ttnet modemlere de tavsiye edilir ama ttnet IP'sini hiçbir şekilde değiştirmez sadece ağ bağdaştırıcısını sıfırlar
Kısacası bu salak sorun hiç çözülemicek
uydunet IP'leri statik değildir. Dinamiktir. Fakat belirli zaman aralıklarıyla sistemden değişebiliyor. modemi resetlemekle değişmemektedir. 4440126'yı arayıp IP değiştirmek istediğini belirtirseniz sistemden değiştirirler. Başka bir çözümü bulunmamaktadır. Proxy falan onlar IP'ni değiştirir fakat bağlantın yavaş olabilir yönlendirmeden dolayı. En sağlamı verdiğim numarayı araman yeterlidir.
ben bu konu hakkında başlık açmıştım onu bulun orda bir arkadaş bana bir program yolladı rapid den ip no larını değişen ip no alarını değimesine değişiyor her defasında ama şehir aynı şehir yani şehir aynı gözükecekse ip no değiştirmek sadece rapid den film indirmekden başka işe yaramaz bu da kişisel fikrim