uydunet paylaşım programları sorunu

720p
12-01-2011, 23:36   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
480 mesaj

Merhaba arkadaşlar bugün uydunet 1MBit internetine geçtim hızı iyi ama paylaşım programını bir türlü kuramadım. Normalde e-mule adlı paylaşım programını kullanıyorum, ayarlarını yaptım ama hep düşük id alıyorum. İnternetten ne utorrent'i indirebilidim nede diğer torrent programlarını. Paylaşım programlarının exe dosyalarını indirmemi bile izin vermiyor uydunet

Ayrıca JDownloader ile de dosya indiremiyorum. Neden acaba anlamadım engelleniyormu acaba paylaşım programları uydunet tarafından? Yada benim yapmayı bilemediğim bir ayar mı var?

Birde dikkatimi çekti ayarlar kısmında downstream kanalı kilitli yazıyor bundan dolayı mı problem yaşıyorum sizce?

Modem NetMaster CBW-700V

Rlsr
13-01-2011, 00:12   |  #2  
Rlsr avatarı
Yıllanmış Üye
235 mesaj

Ben çözüm hakkında değil bilgi vermek için yorum yapıyorum. . . Jdownloaderi kullanıyorum çok uzun süredir aynı zamanda uydunet kullanıcısıyım. . Ne jdownloader ne de limewire kullanırken böyle bi sorun görmedim. . Aklıma senin ağ trafiğini engelleyen başka bir program ya da virüs geliyor ama tam bilemiyorum bu konuyu. . .

720p
13-01-2011, 00:30   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
480 mesaj

Sağol yorumun için. Bizde üç adet bilgisayar var hepsinde de denedim ama sonuç aynı. O yüzden virüs olacağını pek sanmıyorum.

Acaba ilk gün olduğu için mi bu problemleri yaşıyorum.Bazı ayarların açılmasını mı beklemeliyim uydunet tarafından.

Normal dosyaları sorunsuz indirebiliyorum ama hotfile,rapidshare vb.gibi yerlerden dosya indiremiyorum, paylaşım programlarını da kullanamıyorum.

Son Düzenleme: 720p ~ 13 Ocak 2011 00:33
720p
13-01-2011, 11:28   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
480 mesaj

Bilgisayarımda Microsoft'un Security Essentials programı yüklüydü onu devre dışı bıraktım ve ekstra olarak resimdeki gibi 54g(tm) modu 54g oto iken 802.11b olarak değiştirdim oldu.

Şu anda sabit ip ayarları yapılmamış şekilde yüksek id alabiliyorum. Facebook'a girerken de sorun yaşıyordum o sorunda kalktı. Şu anda sorunsuz kullanıyorum

[/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us

Rlsr
14-01-2011, 09:42   |  #5  
Rlsr avatarı
Yıllanmış Üye
235 mesaj

Hadi geçmiş olsun o zaman. . Sorunun uydunetten kaynaklanabileceği çok acayip gelmişti :)

Son Düzenleme: Rlsr ~ 14 Ocak 2011 09:44