Arkadaşlar forumdaki üyelerle alakalı başlık açmayın. Kötü niyetiniz olmasa bile eninde sonunda kavga çıkıyor bu konularda. Özellikle kıyas ve anket türü şeyler. Ben peşin peşin söyliyim sonra neden silindi demeyin. Bunu kafama göre yapmıyorum şikayet geliyor bu konulardan sürekli.
Üyelerle alakalı açılan başlıklar hakkında
kötü adam kardeşim iyi ettin silmekle eline sağlık ben bi önbellekten bakayım neler silinmiş
chip önbelleğini kapatmış neyse o konuda bana edilen lafları aynen iade ediyorum
Biri birşey dediyse Selçuk beye mesaj atın o sorunu halleder biliyorsunuz benim yetkilerim kısıtlı.
forumda kız mı var ya ( bildiğim tek kız üye ezgi )
ama forumun sıkıca bir elden geçirilmesi lazım bence ( alınma denetmen arkadaşım )
ben 1 senedir üyeyim ve aradaki fark dağlar kadar ( - yöne ilerliyoruz )
adamın teki sırf sistem toplatmak için üye oluyor , kalabalık yapıyor ( karşılaştığım bir örnek )
çoğu kişi abuk sabuk konular açıyor ( eğlenceyi küçümsemiyorum ama burasının ana teması o değil )
eğlence başlığı altında yazdığım konuya her açtığımda cevap geliyor ama antivirüsle ilgili bir sorun yaşadığımda bir kişi
hariç kimse dönüp de cevap vermedi . Geçen yıl 12 saat sıkılmadan geçirirdim burada ama bu sene 10 dk'dan sonra
gerçekten sıkıyor . Umarım forum eski haline döner . Bu duruma gerçekten canım sıkılıyor .
forumda kız mı var ya ( bildiğim tek kız üye ezgi )Gayet iyi açıklamışsınız teşekkürler......ama forumun sıkıca bir elden geçirilmesi lazım bence ( alınma denetmen arkadaşım )
ben 1 senedir üyeyim ve aradaki fark dağlar kadar ( - yöne ilerliyoruz )
adamın teki sırf sistem toplatmak için üye oluyor , kalabalık yapıyor ( karşılaştığım bir örnek )
çoğu kişi abuk sabuk konular açıyor ( eğlenceyi küçümsemiyorum ama burasının ana teması o değil )
eğlence başlığı altında yazdığım konuya her açtığımda cevap geliyor ama antivirüsle ilgili bir sorun yaşadığımda bir kişi
hariç kimse dönüp de cevap vermedi . Geçen yıl 12 saat sıkılmadan geçirirdim burada ama bu sene 10 dk'dan sonra
gerçekten sıkıyor . Umarım forum eski haline döner . Bu duruma gerçekten canım sıkılıyor .