arkadaşlar bilmiyorum bilen var mı ama ben b site buldum aradığınız her tür oyunu indirebiliyorsunuz...HEM DE ÜYE OLMADAN!ismini versem acaba reklam olur mu bilmiyorum ama olursa arkadaşlar bana bildirsin özelden adresini atayım incelersiniz.indirdiğim hiçbir oyunda şimdiye kadar soruna rastlamadım...herkese kolay gelsin...
üyelik olmadan oyun indirmek ister misiniz?
- 1
- 2
xmenevrenkoy sen reklamReklam değil ama illegal paylaşıma girer ve yasaktır
ahmet79Reklam değil ama illegal paylaşıma girer ve yasaktıAhmet abi ekmeğime yağ sürüyon arkadaşım sen herkese mesaj olarak at sen bakma buna içini okurum ben bunun
YasinCAhmet abi ekmeğime yağ sürüyon arkadaşım sen herkese mesaj olarak at sen bakma buna içini okurum ben bununPm'e bir şey demiyorum hatta bende isterim:)))ama bari açıktan vermeyin
ahmet79Reklam değil ama illegal paylaşıma girer ve yasaktıbenim duymak istediğimde buydu yani reklam olmaması.illegalliğe gelince evet belki legal değil ama söyle bana içimizde torrent kullanmayan var mı?hem de bu sıralar sürekli korsan olduğuyla ilgili haberler okuyorken.dahası chipin forumlarında bile torrent davetiyeleri peynir ekmek gibi kapışılıyorken...üstelik ben burada serial crack felanda vermiyorum.sadece böyle bir sitenin olduğunu arkadaşların bilgisine sunmak istiyorum.artık o siteye giren kullanıcının keyfine kalmış bir durumdur bu.ha yok illede illegaldir diyorsan o zaman isteyene özelden atayım.bu da bir sorun teşkil eder mi sadece onu öğrenmek istiyorum.bu arada yasin c sana özelden yolluyorum ok? hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun.artık üyelik müyelik derdi yok.Son Düzenleme: gelefsane ~ 10 Haziran 2009 21:41
Allah tuttuğunu altın etsin. Lan içiniz gidiyo sonra benden istemeyin bak adam veriyo alın
hazır okullar tatile girmişken ve hazır benim üniversitede tatile girmişken şimdi oyun ve eğlence dünyasına tam gaz dalıyoruz.yalnız arkadaşlar hepinize yetecek kadar var izdiham yaratmayın sitenin suncularının çökertmeden sessiz sedasız KURUTUNNNN DAHA NE BEKLİYORSUNUZ Kİ? (:)) (:L)
hadi beyler bakın yurttan yazıyorum saat 11de internet kesiliyor ona göre artık yarında saat 7den sonra işten çıkıyorum artık o zaman özel mesajlara devam edebilirim son yarım saat...
GRSHani bana :yolluyorum hazır ol yakalayamazsan karışmam hehehe
ok son bes dakikada yetiştin cünkü birazdan yurdun interneti devre dışı kalıcak...
bende aLabiLirmiyim bi Lokma
www.bugmenot.com ile sitelere direkt olarak üye olabilirsiniz. saniyeler içinde sadece site adreini yazın ve çıkan bilgilerle giriş yapın 5sn.
ama ben zaten torrent'den indiriorum. Uye olmaya flan gerek yok. Part PArt indirmek sakat iş hem çok zaman alıyor hem de int. bi gitti mi... En azından torrent'de kaldığı yerden devam ediyor
bana yollarmısın sana zahmet ya da site adresini alanlardan birisi yollayabilir mi ?
arkadaşlar herkese yolladım pm i almamayan varsa söylesin...
- 1
- 2