kardeşim lütfen bana bi format cdsi yapıp winrara yükleyip upload edip yollayabilir msn linkini format atarsam düzelir belki ben yapıcam şu anda hiçbirşey yapamıyorum
uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000005
nasıl anlarım lisansın olup olmadığını daha önce format atmadımda
nasıl anlarım lisansın olup olmadığını daha önce format atmadıBilgisayarın markalı ise üzerinde aşağıdakina benzer bir etiket varmı bak ve hangi windows sürümü için olduğunu yaz.
UYARI:Sakın product key'i buraya yazma o senin lisans numaran sadece sana özeldir.
Son Düzenleme: padisah ~ 15 Ağustos 2013 09:40
heee bide ben yaklaşık 1 hafta önce nod32yle tarama yaptıktan sonra 210 tane felan sality virüsü buldu hepsini temizledim belki bunla ilgilidir
kardeşim pc 8 senelik ilk aldığımda windows xp yüklüydü su anda win7 pro var
O bilgisayar hala çalışıyorsa şanslısın sality virüsü ile ilgili imzamdakileri oku.
Bilgisayarına başarabilirsen norton360 ve emsisoft antimalware yükleyip tam tarama yaptır.
Nod32 kullanma virüs bulamaz bulsa silemez.
nod32yle hepsini sildim ayrıyeten şöyle bi sorunum var hiçbirşey inidrip kuramıyorum bilgisayara
Nod 32 ile sadece sildiğini sandın büyük ihtimalle imzamdaki sality ile ilgili kısımları oku.
Elinde orijinal bir windows xp/7 lisansı ve cd/dvd'si olmalıki bu işletim sistemlerini kullanabilesin. (İkiside satın aldığın kutudan çıkar cd/dvd kurulum lisans etkinleştirme için.)
Aksi durumda korsan kullanıyorsun demektir bir yazılımı korsan olarak kullanmak suçtur.
kardeşim ben bir bilgisayarcıya format attırdım en son şimdiye kadar hiç kendi cdmle format atmadım o yüzden bilmiyorum
ben almamış olmam lazım almış olsamda bilmiyorum 2005 senesinde daha 8 yaşındaydım bilgisayardanda anlamıyordum bi tanıdık vasıtasıyla aldık bu pcyi 2000 liraya bilseydim o zamanlar
emisoft yüklenmedi kardeşim ücretsiz format nasıl atabilirim bu pcye başka bir forumda kesin format dediler
ben almamış olmam lazım almış olsamda bilmiyorum 2005 senesinde daha 8 yaşındaydım bilgisayardanda anlamıyordum bi tanıdık vasıtasıyla aldık bu pcyi 2000 liraya bilseydim oSanırım o zamanlar korsan windows kurmuşlar şuan ya yeni windows satın alman lazım ya da ücretsiz linux kullanmalısın.
heee bide ben yaklaşık 1 hafta önce nod32yle tarama yaptıktan sonra 210 tane felan sality virüsü buldu hepsini temizledim belki bunlaBunu neden en başda söylemedin ? Sorunun kaynağı bu sality virüsünü eset silemez. Kasperskyla yapacaktın o işlemi. şimdi yapsanda fayda etmez eset sistem dosyalarını silmiş format atmakdan başka çaren yok. Technopat forumunu araştır Win8 İso kaydını alıp yazdır dvd ye ve boot edip format at.
kardeşim hiçbirşey indiremiyorum indirebilsem
emisoft yüklenmedi kardeşim ücretsiz format nasıl atabilirim bu pcye başka bir forumda kesin formatHiçbir program antivirüs yüklenemez çünkü sality hala var bilgisayarında salitynin karasteristik özeliklerindendir.
Kaspersky rescue diski imzamdan indir boot edip tara şansın varsa kurtulabilirsin.