kardeşim boot nasıl ederim ?
uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000005
kardeşim boot nasıl ederim ?Hangisini diyorsun bootable etmeyi istiyorsan kaspersky rescue diyorsan nette nasıl yapılcağı resimli şekilde var. Win8 diyorsan oda var. Sadece boot ediyorsan biosa girip Boot yerini bulup 1. USB veya DVD seçeceksin 2. HDD olacak save yapıp çıkacaksın.
kardeşim linux kullanamam ben çakma da olsa windows kullanmaya devam edicem
kardeşim şimdi biri bana lütfen adam gibi ve detaylı bir şekilde tek tek ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi 3 forumda araştırma yapıyorum beynim durdu artık lütfen biri bana sırasıyla neler yapmam gerektiğini detaylı ve açıklayıcı bi şekilde anlatabilir mi ben bilgisayardan çok fazla anlamıyorum genellikle oyun amaçlı kullanıyorumda lütfen bi yardım edin
kardeşim linux kullanamam ben çakma da olsa windows kullanmaya devamKorsan yazılım kullanmak o yazılımı çalmaktır.
Hakkın olmadığı halde windows kullanacağına linux kullan ya da windows'u satın al.
Tabi suç işlemek istemiyorsan.
http://www.kemalpasa.tv/kemalpas ... lananlar-dikkat.htmSon Düzenleme: padisah ~ 15 Ağustos 2013 13:26
kardeşim şimdi biri bana lütfen adam gibi ve detaylı bir şekilde tek tek ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi 3 forumda araştırma yapıyorum beynim durdu artık lütfen biri bana sırasıyla neler yapmam gerektiğini detaylı ve açıklayıcı bi şekilde anlatabilir mi ben bilgisayardan çok fazla anlamıyorum genellikle oyun amaçlı kullanıyorumda lütfen bi yardımSistem özelliklerini yaz.
yuh 351 lira mı ne satıyo arkadaş bunlar
kardeşim linuxun windowsdan çok fazla eksiği var mı ?
64 bit win7 professional nvidia 1 gb ram bilgisayar özelliklere girmiyo diğer özelliklerini pek bilemiyorum bide 2.01 ghz hızı var
nvidianın hangi modeli oldugunu nerden ögrenicem ?
işlemcinin marka ve modeli derken ?
win7 professional var su anda biraz kasıyo ama 64 bit olduğu için galiba
arkadaşım benim pc 8 senelik ömrü dolmak üzere ama şimdilik işimi görüyo değiştirmek istemiyorum
kardeşim bide benim hatırladığım özellikleri bunlar sistem özellikler açılamıyo
kardeşim şimdi sana bişe sorucam bana bu hatadan nasıl kurtulacağımı açıklayıcı bi şekilde yazar msn benim derdim o yoksa işletim sistemimden felan memnunum ben