Bilgisayarı uykuya aldıktan sonra açtığımda ses kapanıyor yeniden başlatmam gerekiyor. msi s420, atixprss200m, 1.6 dualcore, 2gb ram, vista 32 bit home premium işletim sistemi realtek High Defination Audio ses kartı sürücü sürümü 6.0.1.5397, directx10 AlC883 kod çözücü 5+1 i destekliyor. ne yaptımsa olmadı msi siteindeki en güncel realtek driveri yüklü başka bir program vs sorunu çözebilir mi? bilgisayarın pili çabuk bitiyor ben de uykuya alıp hemen başlamak istiyorum tekrar. Ama bu ses sorunu sinir etti bi ara düzelmişti.
uyku modu sonrası ses sorunu
hocam hazırda bekletmeyi dene belki işe yarar
garantisi varsa bi servisine götür bana pek yazılımsal bi sorun gibi gelmedi
hazırda bekletme daha uzun sürüyor. onda da denerim sağolasın
winampta şu hatayı verdi "directsound buffer 88780096"
Arkadaşım ses kartı yüklü ve sorunsuz çalışıyor ama bilgisayarı uykuya aldıktan sonra çalışmıyor. Hazırda beklette böyle bir sorunu yok.
sorunu çözdüm sağolun ama şuan yeni bir sorunum var. msi in sitesinden bios sürümünü indirdim "afuwin 4.35 American Megattirends in programı ile yükledim." bu programda setup kısmında block options cmos options secenekleri var nothing yaptım önce yükledim. sonra hepsini işaetledim yükledim ama sorun düzelmedi.bilgisayar açılışta siyah ekranın sonunda CMOS checksum Bad press F1 to run start press F2 to setup çıkıyor. ekran kartı ati xpress200m bellekten 128 mb da çalışıyor 256 mb yapıyorum ama biosta kaydedip çıktığımda yine 128 mb oluyor.
adresinden yükledim biosu 7.15 versiyonu.