arkadaşlar şimdi ben pc yi kapatırken klavyede sleep tuşuna basarak kapatıyorum açarken çabuk açılsın diye :d şimdi ben bazen sleep le kapatıyorum ama tekrar açarken donuyo oda bazen bazende donmuyo donunca mecbur güç düğmesini kapatıyorum yani illağa normal mi kapatcam pc yi bilgisayaarım win 7 home premium :D
uyku modunda donuyor size güvenm sonsuz :D
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
235 mesaj
Son Düzenleme: Banned ~ 02 Mart 2012 17:54
Yeni Üye
48 mesaj
uyku modunda donuyor size güvenm sonsuz :D
üzerine bataniye örtersen donmaz uykumodundaysa uyandırma uyuyan pc uyandırılmaz
Son Düzenleme: leoyeedi ~ 02 Mart 2012 18:20
Yeni Üye
48 mesaj
bilseydim söylerdim ben hiç anlamam kız varmı aşk varmı diye geldim chipe üye oldum.
uyku modunda donuyor size güvenm sonsuz :Devet bencede elleme bırak uyusun donmasının sebebi evin soğukluğundandır fanlarını sök tekrar çalıştır fanlar olmayınca kasanın içi sıcak kalır donmaz :)))
üzerine bataniye örtersen donmaz uykumodundaysa uyandırma uyuyan pc uyandırıSon Düzenleme: ccc KINAŞLI ccc ~ 03 Mart 2012 17:00
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
hayır :Çözemezsin çünkü benim diğer pc'Dede aynı dert var zaten onu kullanmıyorum ilk pc'm olduğu için saklıyorum...
Uyku modunda iken açılmıyor kesiyom elektriğini tekrar veriyorum açılıyor
Büyük ihtimalle anakart'tan sebebleniyor ama üzerine düşmediğim için tam bi fikrim yok...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
278 mesaj
Ya abi Ver Formati ver formati :D