chess marka anakartım ve geforce fx 5200 ekran kartım var.oyun oynarken bilgisayar donuyor.Bunun sebebi bu ikisinin uyuşmaması olabilir mi?'Uyuşmama olursa oyun hiç açılmaz'sözü doğru mu?
uyum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Kulladığın işletim sistemi ve donanım bilgilerini de yazarsan forumdaki arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar sanırım.
+1 Bu yüzden boşu boşun hem msj kalabalığı hemde vakit kaybı oluyor...
intel pentium 4 1.80 ghz işlemci
128 mb geforce fx 5200 ekran kartı
windows xp profesyonel
512 mb ram(kingston)
sanırım anakrtını değiştirmen gerekecek ama sen aslında anakartını markası yerine özelliklerini yazsan daha iyi olur
bendede seninkine cok yakin bir sistem vardi ancak anakart p4-pm diye bir seydi. ekran karti 9600 xtydi ve oyunlarda reset atiyordu.
anakart ı degistirdm sorun gecti.
benim oyunlarda reset atmıyor kilitleniyor fifa 2005 ve gta vicecity oynuyorum ikisinde de kilitleniyor
Mainboard unu degistir kesinlikle sorunun cozulur. ya arkadaslar sistem kurarken anakartin markasina lutfen dikkat edelim ytaninmamis markalar uzerine sstem insa ettikmi Hic bir sonuc alamayiz. bu curuku temeli olan binaya benzer.
Anakartımı değiştirmem gerekecek bunu anladım.Peki ne marka bir anakart almalıyım ve bunun bana maliyeti ne olacak