Bende tam o anakartı önerecektim sword:)
Hem fsb destekli hemde uyumlu:)
Hemde bütçeye uygun:)
Bende tam o anakartı önerecektim sword:)
Hem fsb destekli hemde uyumlu:)
Hemde bütçeye uygun:)
Ankartı yenilemekten ziyade işlemciyi iade edip uyumlu bir işlemci almayı düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
evet anakartı iade edin gelecege yatırım yapmıs olursunuz işlemciniz güzel verin ana kartı tavsiyemizi alın sizin için daha iyi olacaktır. ama yine karar sizin tabi:)
Bilgisayarımı yeni toplamadım. Sadece işlemcimi yeniledim. O yüzden işlemciyi iade etmek zorundayım. Daha fazla da para harcamak istemiyorum. Umarım değişim sırasında sorun çıkarmazzlar. Çünkü işlemciyi takıp denedikten sonra uyumsuzluk olduğunu öğrendim.
sorun cıkaracaklarını sanmıyorum çünkü daha 1 haftayı gecmedi:) zaten sen anakartı degiştirsende en fazla ahrcıyacagın para 50ytl olur herhalde çünkü tavsiye ettigimiz anakart hem ucuz hemde iyi bir anakart;)
Ya ben bilgisayar konusunda çok şanssızım. Usandım artık. Cahillik çok kötü gerçekten. Bundan önceki anakartım gigabyte tı. Ekran kartım Asus. Uyumsuzluk olduğu için sorun yaşadım. Servisi bile çözemedi. En son anakartı değiştirdim düzeldi. Artık anakartla oynamak istemiyorum. Şanssızlığım işlemcide de devam ediyor. Ama satan kişiler bunu nasıl bilmez onu anlamıyorum. Uyumsuz olduğu ortada