Arkadaslar sizden bir istegım olacak ben eski bilgisayarımı yeniden topladım yanı hard dısk kasa ve monıtor harıcınde dgerlerını yenıledım fakat son gunlerde bilgisayar kendı kendıne benı oyundan atmaya basladı 2-3 kez falan oldu ve kasmayacak oyunlarda kasmaya basladı cpu=e4400 anakart=asusp5b e.kartı=palıthd2600 ram=kıngstonkvr 667 1 gb monıtor samsung syncmater crt modelını bılmıyom sistemdekı parcaların uyumsuzlugundan soz edıyolar bole bı sey olabılırmı hepsıde uyumlu bu nasıl bır uyumsuzluk olabılır
mesela bır gun hıc atmıyor sonrakı gun atıyor genelde oyunlarda bolum gecmelerınde falan oluyor kasam bıraz eskı hard dısk te oyle power supply de bılmıyorum acaba neden hıı bırde son zamanlarda ekran kaymaya basladı oyun oynarken hafıf bır dalgalanma da gecıyor ekrandan bazaen yardımcı olursanız sevınırım
Uyumsuzluk
Buyuk ıhtımalle PSU'n yetmıyor. Eski bir model diyorsun 250W-300W olabılırmı? Baya eski yanı... Eger boyleyse hemen PSU'nu değiştir cunku o ekran kartı en az 400-450W'lık PSU istiyor..
ewet esski 3 sene önce internet cafeden almıstım hard dısk falan samsung zaten kasayı degıstırmek istıyom feel hurrıcane yı dusunuyom nasıl onerebılecegın bır kasa var mı bırde bu 250walt 300 walt muhabbetı gercek 300 walt dıgerlerı gercek degıl falan gıbı muhabbetler moda oldu bu konu hakkında bır bılgın varsa ve onerebılecegın bır kassa power supply en az 400 olan cok az kasa var ama sanırım kasa aldıktan sonra ayrıca power supply mı alacam yanı kafam karıstı sımdı hard dıks te 40 gb mesela program ekle kaldır menusunu cok gec acıyor masa ustunde bır sımgeye sag tıkladıgım zaman da oldukca gec acılıyor pencere hard dıskı de degıstrecem bu arada seagate 250 gb tek dısklı donusum hızı yuksek olan onu dusunuyom neyse yardımların ıcın saol
ayrıca psu nun kac walt oldugunu sıstemden ogrenebılırmıyım mesela bıos dan veya wındowstan ...
PSU'nun değerlerini kapağı açarak ve PSU üstüne bakarak anlayabılırsın. Orada büyk rakamlarla belirtilmiştir. Feel kasa Borga-x'e göre yaramaz,sökmüş zamanında içindeki lehimlerden bahsediyordu. PSU'su çok dandik bu bir gerçek Asus gibi bir kasa almanı salık veririm.
eywallah saolasın bılgılendırdıgın ıcın saol yanı ekran kartı veya ram uyumsuzlugu falan soz konusu olamaz herhalde bole duyumlar alıyom yane ben psu yu degıstırsem sorun cozulecek ole mı
bırde onerebılecenız bır psu fıyatı da ıdeal yanı cok fazla olmayan benım sıstemı kaldırır dıye dusundugunuz varsa veya kasa ıkısıde olur ben bır aylıgımı alayım butcemı ayarlayayım bakacam alacam artık bır seyler yoksa sınırlerımı aldırmam gerekecek saolunn...
HİGH POWER 500W veya 460W modellerine bakabilirsin..fiyatı gigatekte oldukça uygun...
benım psu ya baktım 250 w ve basıt bır arastırma yaptım palıt hd 2600 210 w cıvarı oldugunu ogrendım e4400 de 65 w zaten ikisi 250 w u aştı haklısınız benım bır psu almam sart saolun
sakın gidip dandik psu lar alma..(everest vb.)..bilgisayarcılar seni kandırmayı düşünebilir..bu 250W ama 400W oluyor diye..çünkü bizzat bana böyle birşey söylendi...bence kafanda bir marka tasarla veya kafana HİGH POWER gibi bi marka koy ve illa onu alacağımdan yola çık..yoksa bazı bilgisayarcı arkadaşlar çok uyanık..