uzak masaüstü bağlantısında ctrl+alt+del tuşları nasıl çalışır başka bir bilgisayara balandıgımda oturum kapalı oluyor ve ctrl+alt+del tuşlarını aktif yapamadıgım ıcın baglanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
uzak masaüstü balantısı
uzak masaüstü bağlantısı için https://secure.logmein.com/US/home.aspx bu siteyi öneririm :) kayıt olduğun zaman mail hesabı gibi bir hesabın oluyor, bağlantı kurmak istediğin bilgisayardan hesabını açıyorsun add computer ile bilgisayara bir program yüklüyorsun, istediğin anda bu programla o bilgisayara bağlanabiliyorsun, restart ctrl+alt+del vs bütün fonksiyonları sınırsız kullanabiliyorsun. (firefox browser da biraz takılıyor bilginize)
arkadaşım bilgin için tşk ederim ama ben uzaktaki bağlanacağım bilgisayarda internet kullanmıyorum sadece otomasyon kullanıyorum onun için nete gerek yok..
aradım ama henüz kullanılanda bahsedilen tuş kombinasyonu gönderme yok. Ancak daha önceki Uzak Masaüstü uygulamasında olabilir. Gönderilecek tuşlar için menü seçeneklerinden Ctrl+Alt+Del gönder diye bir seçenek vardı. Ancak bu işlem için full ekran olması gerekebilir. Eski sürüm deneyebilirsiniz.