uzak masaüstü balantısı

ewpedokles
12-10-2009, 13:35   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

uzak masaüstü bağlantısında ctrl+alt+del tuşları nasıl çalışır başka bir bilgisayara balandıgımda oturum kapalı oluyor ve ctrl+alt+del tuşlarını aktif yapamadıgım ıcın baglanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

delikanli53
13-10-2009, 09:11   |  #2  
delikanli53 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,524 mesaj

uzak masaüstü bağlantısı için https://secure.logmein.com/US/home.aspx bu siteyi öneririm :) kayıt olduğun zaman mail hesabı gibi bir hesabın oluyor, bağlantı kurmak istediğin bilgisayardan hesabını açıyorsun add computer ile bilgisayara bir program yüklüyorsun, istediğin anda bu programla o bilgisayara bağlanabiliyorsun, restart ctrl+alt+del vs bütün fonksiyonları sınırsız kullanabiliyorsun. (firefox browser da biraz takılıyor bilginize)

ewpedokles
13-10-2009, 09:54   |  #3  
OP Taze Üye
9 mesaj

arkadaşım bilgin için tşk ederim ama ben uzaktaki bağlanacağım bilgisayarda internet kullanmıyorum sadece otomasyon kullanıyorum onun için nete gerek yok..

OnlyMann
13-10-2009, 13:03   |  #4  
OnlyMann avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,779 mesaj

aradım ama henüz kullanılanda bahsedilen tuş kombinasyonu gönderme yok. Ancak daha önceki Uzak Masaüstü uygulamasında olabilir. Gönderilecek tuşlar için menü seçeneklerinden Ctrl+Alt+Del gönder diye bir seçenek vardı. Ancak bu işlem için full ekran olması gerekebilir. Eski sürüm deneyebilirsiniz.

electronicvedat
09-11-2009, 13:01   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

Arkadaşım başlat çalıştıra taskmgr.exe yazıp enter yap tamamdır.tuş kombinasyonunun karşılığı bu komut.kolay gelsin ;)