şahan sormuş:
geri kalmışlık gelecekde hep yadırganılacak bir rol oynar cahillik bir insanın cahilliği bizide utandırmalıdır ne kendisi bişeyler öğrenmek istemiş nede biş biz bişeyler öğretmişiz bildiklerimizi saklamışız,kacırmışız,gizlemişiz eğer böyle yapıyosak bizde utanc duymalıyız
bi düşünün internet cafede:biri msn sini acamadığı zaman yada internet sayfasına giremedigi an bizim icin ufacık sayılabilecek zorlukla karşılaştığında bu da hiç bilgisayar görmemiş mi diye ön yargılı davranıyorum işde onları yadırgamamak icin bilgilerimizi ve araştırmalarımızı paylaşmalıyız chip online sürekli girerdim dergilerini alırdım ama üye olup paylaşma kısmını yardım alma konusunu hiç denememiştim ordan aldığım bilgilerin bana yettiğini daha fazlasına ihtiyac duyacağımı ama beni zorlamıyacağını sanıyordum yanlışımı anlayıp üye oldum
veşimdi sorunları mı paylaşıyorum
şöyle bi sorunun var başka bir yerde pc me bağlanıp uzakdan onu kontrol edebilirmiyim ben msm den bunun yapıldığını ve bilgisayarın kendi ayarlarından yapıldığını duydum amam kullanmadım acaba kullanmasını bilen yada edilir mi sorusuna cevap verebilecek varmı
kısaca pc mi uzakdan konrol etmek istiyorum aynı evdeymiş gibi yapabilir miyim saygılarımlaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
uzakdan masaüstüme bağlanmak
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)