uzakdan bilgisayarı mı kontrol etmek

HPQ-User
19-02-2008, 21:38   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

şahan sormuş:
geri kalmışlık gelecekde hep yadırganılacak bir rol oynar cahillik bir insanın cahilliği bizide utandırmalıdır ne kendisi bişeyler öğrenmek istemiş nede biş biz bişeyler öğretmişiz bildiklerimizi saklamışız,kacırmışız,gizlemişiz eğer böyle yapıyosak bizde utanc duymalıyız

bi düşünün internet cafede:biri msn sini acamadığı zaman yada internet sayfasına giremedigi an bizim icin ufacık sayılabilecek zorlukla karşılaştığında bu da hiç bilgisayar görmemiş mi diye ön yargılı davranıyorum işde onları yadırgamamak icin bilgilerimizi ve araştırmalarımızı paylaşmalıyız chip online sürekli girerdim dergilerini alırdım ama üye olup paylaşma kısmını yardım alma konusunu hiç denememiştim ordan aldığım bilgilerin bana yettiğini daha fazlasına ihtiyac duyacağımı ama beni zorlamıyacağını sanıyordum yanlışımı anlayıp üye oldum

veşimdi sorunları mı paylaşıyorum

şöyle bi sorunun var başka bir yerde pc me bağlanıp uzakdan onu kontrol edebilirmiyim ben msm den bunun yapıldığını ve bilgisayarın kendi ayarlarından yapıldığını duydum amam kullanmadım acaba kullanmasını bilen yada edilir mi sorusuna cevap verebilecek varmı

kısaca pc mi uzakdan konrol etmek istiyorum aynı evdeymiş gibi   yapabilir miyim    saygılarımlaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
uzakdan masaüstüme bağlanmak

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)

XxXDaRKoXxX
20-02-2008, 14:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,720 mesaj

Evet bağlanabilirsiniz. ama uzaktan masaüstü ile denemiştim bende bir arkadaşımla ama bu sisteminizde bir açıklık yaratabilir.

Size önerim Radmin programını kurup karşı karşıya bağlanmak.

Not: Radmin 2 taraftada açık  olmalı

Borga-x
20-02-2008, 14:19   |  #3  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Radmin veya LogmMeİn adlı programları her iki sisteme kurarak(biri uzaktakı dıgerı evdekı sıstemınıze)yapabılırsınız

Zymenn
24-09-2010, 16:29   |  #4  
Zymenn avatarı
Yeni Üye
33 mesaj

Team Viewer de güzel bir çözüm olur.
Avantajları
• IP adresine bağımlı olmadan bir kullanıcı adı ve şifresi ile girilebilmesi.
• HTTP portunu kullandığı için sanırım modeme ekstra bir port yönlendirme ayarı yapma ihtiyacı kalmıyor.
• Ev kullanıcıları için ÜCRETSİZ.

maviicocuk
24-09-2010, 16:39   |  #5  
Taze Üye
19 mesaj

bence bu işte en iyisi ( Team Viewer ) en kolay hemde ücretsiz..

buradan indirebilirsin.. 

mancukya
24-09-2010, 17:37   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

Kesinlikle arkadaslarinda yazdigi gibi TeamViewer ama degisik vnc programlari ilede yapabilirsin ugrasmak istemiyorsan team yeterli sadece kurulum asamasinda Non commercial secmeyi unutmayin.