Arkdaşalar bu konuya chipin bi sayısında rastlamıştım ama şimdi o sayıyı bulamıyorum.IP üzerinden işyerimdeki bilgisayara bağlanıp yapılanları izlemek gerektiğinde kontrol etmek istiyorum önerebilceğiniz programlar nelerdir freeware olması ii olur.Açık kaynaklı programlarda var die hatırlıorum yardımlarınızı beklerim
Uzaktan Erişim aracı
valla bana da cok lazım bulursanız bana da haber verin
Radmin 2.1 tartışmasız en iyisi diyebilirim. Eğer aynı ağ üzerindeyseniz direkt kontrol. Ağ olmadan bağlanmak istiyorsanız şifre gerektirir ve şifreyi siz belirleyeceğiniz için bilmeyen kesinlikle giremez.
denicem radmini baska program warmi bide biraz kullanımından bahsedermnisin__??
delikanli53https://www.chip.com.tr/forum/easy-cafe-yi-internet-uzerinden-kullanabilir-miyim_t23167.html burayı bitşk
BU MSN MESSENGER ILEDE YAPABILIRSINIZ COK BASIT MSN MESSENGERI ACINIZ YARDIM EDECEGINIZ KISININ ADRSINE GIRINIZ VE EYLEMLERDEN UZAKTAN YARDIM ISTE DEYINIZ VE ONDAN SONRA ONUN BILGISAYARINA BAGLANTI KURABILIRSINIZ VE ISTEDIGINIZ HERSEYI YAPARSINIZ PROGRAM DAHI SILEBILIRSINIZ KOLAY GELSIN...
DUZELTME
OZUR DILEYEREK BELIRTMEK ISTERIM YARDIM EDECEGINIZ KISI MSNINDE SIZDEN EYLEMLER>>>UZAKTAN YARDIM ISTE. YAPACAK VE SIZ SADECE KABUL EDECEKSINIZ VE ARDINDAN ONA BIR KOMUT GIDECEKTIR SIZIN ONA YARDIM ETMEK ISTEDIGINIZ ILE ILGILI ODA EVET DIYECEK ARDINDAN SOLDA USTTE BENDE FRANSIZCA OLDUGU ICIN TELAFUZ EDEMEYECEGIM PC RESMI TIKLAYIN VE KARSI TARAFTA EVET DIYECEK VE ARDINDAN PC KONTROLU SIZE GECMIS OLACAK