Videoya geçmeden önce şunu belirteyim arkadaşlar:
Video yapımında çok uğraştım. Gerekli bilgileri derlemek, bunların bazılarını Türkçe'ye çevirmek (çünkü bu konularda yeterli Türkçe kaynak bulmak çok zor), kulağa hitap edecek müzikleri bulmak ve müzik sahiplerinden kullanım izni almak vesaire... bu videonun yapımı toplam 3 günümü aldı.
Evet, baştan savma bir video olmaması için 3 gün boyunca çabaladım.
İşte bu da benim farkım
İzleyiciye değer veriyorum.
Sizlerden ricam: eğer beğendiyseniz youtube üzerinden "bunu beğendim", beğenmediyseniz "bunu beğenmedim" tuşuna tıklayıp en azından emeklerimin karşılığını almış olmayı görmeme yardımcı olunuz
Ayrıca top 10 videolar serisine de başlamış bulunmaktayım. Yeni videoları kaçırmamak için lütfen abone olunuz.
Facebook Sayfamızı beğenmeyi unutmayınız:
Yardımcı Anahtar Kelimeler: uzaylı görüntüleri,uzaylı varmı,gerçek uzaylı,uzaylı filmleri,uzaylı,rüyada uzaylı görmek,uzaylı videoları,uzaylı resmi,tevrat,tevrat'ta uzaylılar,yahudilik
ABONE olanlara çok güzel bilgiler veriyorum:
Uzaylılar var mı ? Serisini en baştan izlemek için tıklayın:
YouTube Kanalım:
Music Credits:
Music by: Lino Rise
Title: “Fall of Prism”, “Game Trailer Beginning”, “Nova Scotia”, “What does the Fox say - Cinematic Cover Version”, “Channel Intro Babylon”
Source:
Many thanks to Lino Rise ! He is the best.
------------------------------------------------------------------------------------------
Lütfen video hakkında yorumlarınızı video altından yorum yaparak bildiriniz.
Beğendiyseniz like, beğenmediyseniz disslike vermek bedava !
Abone olana da çok güzel bilgiler veriyorlarmış :)
Facebook :
Twitter :
Blog :
Yeni Jenerasyon YouTube kanalı.
------------------------------------------------------------------------------------------
“Dünyada her şey için, uygarlık için, yaşam için, başarı için en hakiki mürşit ilimdir, fendir.”
Mustafa Kemal Atatürk