uzmanina sor bölümü kapalimi

catli42
05-07-2009, 17:11   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
267 mesaj

selam sayin yöneticiler uzmanina sor bölümü kapalimi konu ac simgesi yok yoksa kapatildimi yer almanya

Serkan Karadaş
05-07-2009, 17:37   |  #2  
Serkan Karadaş avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 15
909 mesaj

https://www.chip.com.tr/forum/Lutfen-Okuyun_t26900.html

Uzmanına Sorun forumundaki sorular, kayıtlı olmayan kullanıcılarımızın siz uzmanlara yönelteceği sorulardan oluşacaktır.

Bubölüme atacağınız yanıtlar, soruyu soran misafirlerimiz tarafındandeğerlendirilecektir. Kayıtlı kullanıcılarımız, tüm forumlarımızdanfaydalanabilirler ve sorularını en hızlı ve en iyi şekilde yanıtalabilecekleri forum başlıklarına yöneltebilirler.

Kayıtlıkullanıcılar, sorularını diğer forumlara "uygun" olanına açmalıdır.Buraya açılan kayıtlı kullanıcı soruları uygun forumlara taşınacak,tekrarı halinde soruları silinecektir.

Selçuk İslamoğlu
05-07-2009, 17:38   |  #3  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Uzmanına Sor bölümü üyeler için değildir... Üyeler için tüm forum Uzmanına Sor bölümdür. Sorununuzla ilgili foruma giderek konu başlatabilirsiniz.

catli42
05-07-2009, 20:20   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
267 mesaj

selam malesef giremiyorum üyeyim yani kayitliyim ninede olmuyor yani konu acmak icin konu sekmeni yok ortada sorun burda normalde chip.com.tr giriyorum uzmaninasor yerinede giriyorum ama konu acmak icin buton yok

Selçuk İslamoğlu
05-07-2009, 20:23   |  #5  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj
Alıntı: catli42  
selam malesef giremiyorum üyeyim yani kayitliyim ninede olmuyor yani konu acmak icin konu sekmeni yok ortada sorun burda normalde chip.com.tr giriyorum uzmaninasor yerinede giriyorum ama konu acmak icin buton

Sanırım yukarıdaki mesajları kendinizi vererek okumadınız:

Demek istediğimiz: Bir üye olarak tüm forum dururken, neden illa Uzmanına Sorun bölümüne konu açmaya çalışıyorsunuz... Bütün forum üyeler için bir uzmanına sorun bölümü zaten... Uzmanına Sorun kısmı sadece üye olmayanlar için basit ve kısıtlanmış bir yer...

catli42
05-07-2009, 20:25   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
267 mesaj

okey yok ben dedim acaba bendemi var bir hata önceden konu acilabiliyordu ondan yoksa bir sorun yok neden kaldirildi acaba