Arkadaşlar Bn Bir Vurus Programı Arıyorum Aradıgım Vırus Programının Ozellıklerı Fazla Sistemi Yormıyacak Ve Virüslere Karşı Tam Koruma Saglayacak ... vs. tek onemlı sey bu sistemi fazla yormasın yeter ayrıca sizlerden (Uzman Abilerimden) Güvenlik Duvarı Antiskyp programlarında onerısını almak istiyorum... Şimdiden Teşşekkur Ederim...
Uzmanlardan Antivirus Tavsiyeleri?
- 1
- 2
kaspersky ınternet securıty 2010 sürüm 736 son sürüm
Kaysper Skyp Bilgisayarı cok yoruyor ... :(
Bence >Antivir Classic <
Daha fazlasi burdan bulabilirsin belki[url=http://www.liderblog.co.tv[/URL]..Tik yeter
bence kullandıgım ve cok memnun kaldıgım bitdefender i oneririm
Madem Kasmayacak Bir Antivirus Arıyorsun Avira Antivir Free Tavsiye Ederim.
İnternet Security Olarak : Norton , Panda , Bit Defender , F- Secure
Antivirus olarak : Ikarus , G Data , Arcavir ,Avira , K7 AntiVirus , MSE
AntiSpware olarak : The Cleaner 2010 , Spyware Doctor , SpySweeper ,MalwareBytes
Firewall : OutPost ,Comodo, Zone Alarm , Online Armor
Önerilerim bunlardır.
şu kasmayan antivirüs kelimeside gün geçtikçe gıcık eder oldu kasmayan antivirüs diye birşey yoktur sadece sağladıkları güvenlik seviyeleri farklıdır ve bu farklılıklardan doğan cpu ve ram kullanımı vardır.
şimdi kasmayan derken sanırım sistemin PII, PIII, P4 soket 478 yada eski athlon serisi herhaldeki bu kadar kafaya takıyorsun antivirüsleri.
güncel sistemlerde en çok sistemi yoran norton 2007 ve 2008' i dahi kursan birşey farketmiyor neredeyse rahatlıklan çalışabiliyor. oyun oynarken filim izlerken antivirüslerin yaptığı aşırı baskı ile oluşan donama ve kesik kesik işlem yapmasınıda istemiyorsan options kısmından ince ayar çekerek kurtulabilirsin.
ben kendı kullandıklarımı sayayım nerdeyse hepsını denedım .
kis2010 : bu yazılım guzel cok genıs kapsamlı koruma saglıyor . sıstem gereksınımı en az 512 mb ram sıstemın xp ıse fazla program yoksa ram kullanımın 300mb gıbı olur gerıye 200 mb kalır sence bu ramle yeterlı olurmu olmaz tabıkı ram takvıyesı lazım . koruma alanı genıs vede yaptıgın ayarlarla da baglı olarak netı yavaslatıyor . dowloads hızını kesılıyor . cogunluk bu programdan memnun ama sıstemı kastıgı ıcın cogu kısı sıkayetcı. halbukı ram saglam olsa .
eset smart securıty 4 : bunuda en fazla 4 gun kullandım . kasper kadar ıyı degıl .aylarca kaspersky kullanan bılır . ıkıde bır wındowsun guncellemen konusunda uyarı verıp duruyor . cogu zaman yanlıs alarm verıyor . ag saldırısı adı altında . basıma geldı bu durum . bu programdan cogu kısı memnun ama ben ısınamadım .
bit defendır : bu da guzel bır yazılım suan kampanyası var .malesef verılen kampanyada Turkce dowloads secenegı olmadıgı ıcın ınce noktasına kadar ayar yapamadım . cogu from sayfalarındakı yorumları okudum cogunluk memnun degıldı .
avıra antivir personel free : buda ucretsız yazılımlardan en ıyısı sıstemı hıc yormaz kendını devamlı update eder. free surumlerden favorım :D
avıra premıum securıty suıte : suan benım kullandıgım . kaspersky ye gore daha az ram ve cpu dan harcama yapıyor . yaptıgı korumayıı daha basarılı gordum hele bu sahahtan ıtıbaren . suan bununda kampanyası var 3 aylık lısans verıyor . vede bunun kampanyası bıtmıyor bıttıkten sonra farklı bır maıl ıle lısan alabılırsın . suan denemede daha :D
bunlar benım denedıklerım . ve kendı goruslerım . sımdı herkes kendı kullandıgını basarılı bulur fakat bu kısının calısma alanına gore degısır . ılk basta ne amaclı neyden korunmak ıcın ıstıyorsun bunu tespıt et . sonra sıstemıne uygun olanı sec .
Bence ESET NOD32.Free derseniz AVG 9.0.
Evimdeki bilgisayarda Norton 2009 almıştım tam sürüm.Tek kelimeyle mükemmel.Ne sistemi yoruyor ne de kasıyor.İddia edildiği gibi net hızını yavaşlattığı da bence tamamen gerçek dışı.İş yerimdeki bilgisayarıma da Kaspersky Internet Security 2010 TR kurdum.Deneme sürümü olmasına rağmen bu programda müthiş.Adamlar kendilerini bile aşmış.Norton için sayabileceklerimi aynen kaspersky için söyleyebilirim.Bedava bir program istiyorsan da avira derim gerçekten başarılı.Eset ise sınıfta kalıyor.İkide bir yanlış uyarılar veriyor bunun yanında çoğu zaman tespit ettiği zararlılarıda temizlemiyor:(
Kardeşim birçok virüs programı denedim.Hem yüksek güvenlik hemde sistemi fazla yormayan program olarak "Norton Internet Security " öneriririm.90 Günlük olanı var bence yükle ve dene beğeneceğine eminim.Bunun dışında ek bir firewall tarzı program kurmana gerek yok bence.(tabi bilmediğin sitelerden bişey indirmezsen)
Bitdefender internet security 2010 bence en iyi antivirüs çözümü üstelik sistemi de zorlamıyor yeni tarama motoru ile daha hızlı,
Bitdefender internet security 2010 süper bir antivirüs
Avira Antivir Personal+SpyWare Doctor+Comodo.
Uyanıksan Avira Antivir Personal tek başına yeter.
bitdefender internet security 2010 sistemi fazla kasmıyor ve de içinde güvenlik duvarı, antispam vb. bütün özellikler mevcut
eVET AVİRA NOD A GÖRE DAHA ETKİLİ VE KENDİNİ GÜNCELLİYOR ÖRENK VERECEK OLURSAK USBDEN FİLAN OTOMATİK OLARAK ÇALIŞAN AOUTRUN.İNF VİRÜSÜ NOD BULAMADI AVİRA BULDU AMA BU İŞİ KASPERSKY İYİ YAPIYOR TABİ SİSTEM ÖZELLİĞİN VE PC TECRÜBENE BAĞ
şu kasmayan antivirüs kelimeside gün geçtikçe gıcık eder oldu kasmayan antivirüs diye birşey yoktur sadece sağladıkları güvenlik seviyeleri farklıdır ve bu farklılıklardan doğan cpu ve ram kullanımı vardır.Avira yı dene kasmayan antivirüs olduğunu görürsün. sağladığı güvenliğinde diğerlerinden düşük olmadığını göreceksin. bağamsız test kurulularının yaptığı test sonuçlarınada bakmanı tavsiye ederim
şimdi kasmayan derken sanırım sistemin PII, PIII, P4 soket 478 yada eski athlon serisi herhaldeki bu kadar kafaya takıyorsun antivirüsleri.
güncel sistemlerde en çok sistemi yoran norton 2007 ve 2008' i dahi kursan birşey farketmiyor neredeyse rahatlıklan çalışabiliyor. oyun oynarken filim izlerken antivirüslerin yaptığı aşırı baskı ile oluşan donama ve kesik kesik işlem yapmasınıda istemiyorsan options kısmından ince ayar çekerek kurtulabilirsin.
- 1
- 2