uzun ince bir yoldayim vistaya format atamiyorum

sasirtici
03-02-2009, 06:31   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
74 mesaj

orjinal cdsini taktim hic birsey olmadi sonra f8 e bastim salak salak seyler cikti almancayida anlamiyorum anliyan arkadasima verdim oda yapamadi yaw hersey orjinal oldugu halde neden bu kadar zor. isimiz kolaylassin diye veriyoruz paralari sonuc hüsran ben suan hepsini haram ettim gitti valla, vistayi cökertmek icin bi örgüt ciksin hemen katilcam yada katilan olursa ben kurcam o örgütü yardim etsenizde suna bi format ceksek olmazmi ustalar cdyi takip ne yapcam sirayla anlatsaniz yada ben yavas yavas cekic balyoz matkab dozer hazirlayip girisicem bu vistaya satsam parada etmiyorki versemde kurtulsam neyse cok tesekkürler simdiden ustalar allaha emanet olun

mons
03-02-2009, 07:00   |  #2  
Yıllanmış Üye
416 mesaj

kardeş anlatıyorum şimdi. önce dvd yi tak sonra bilgisayar açılırken sürekli delete ye bas bios ekranı denen bir ekran çıkacak ordan boot yazan yeri bul ve gir. sonra orada harddisk isminin olduğu yere (sata.... gibi başlar) gel + işareti ile dvd yi taktığın dvd ismine gel sonra f10 a bas ve enter de. şimdi bilgisayarının dvd den başlaması lazım. ve  bunlar bios ekranını iki farklı versiyonu.

Son Düzenleme: mons ~ 03 Şubat 2009 07:07
sasirtici
03-02-2009, 12:55   |  #3  
OP Üye
74 mesaj

cok ama cok tesekkürler usta sagolasin varolasin insallah bi deniyim simdi hemen