Vah Türk Gençliği
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ben inanmıyorum buna ya da inanmak istemiyorum
Boş sözlerle, kahve köşelerinde milliyetçilik yapmak kolay ama tarihimizin dönüm noktası hakkında bir soru da "mal" gibi bakan gençlik çok. Sorsan, hepsi bi yerler heklemiştir vatan millet için.
biz böyle bir millet olduğumuz için ilerleyemiyoruz işte. sorun nerde diye başka yerlerde aramaya hiç gerek yok. millet olarak çok tembeliz. çalışmıyoruz, okumuyoruz, araştırmıyoruz... çok yazık çooooookkk
hepsi guzel hosda ben sizlere baska birsey soyleyeyim arkadaslar..bana dunyada bir ulke gosterin tarih kitaplarinda kendi tarihleri icin, gecmiste boyle boyle kotuyduk diye gencligini egiten..dunyadaki tek ornegi biziz..biz degilmiyiz iyide olsa kotude olsa osmanliyi yeren?gerisi bos yani.ne anlatmak istedigimi anlayan anlamistir.ama isine gelmez kimsenin cikarlar catismasiii!
Bu Kayserinin yerel bi televizyonunda yayınlanmıştı bir kayserili olarak böyle yaşıtlarımla yani gençlikle aynı şehri paylaşmaktan utanıyorum. Zannedersen 2002 yılında televizyonda seyretmiştim ve bu dangozların cevaplarına katıla katıla gülmüştüm. Bu ne yaa Kenan Evren Çanakkale savaşını yönetmişmiş. Bende o zamanlarda Harbiye Nazırıydım